Η καυστική απάντηση της Χατζηβασιλείου για τα σχόλια που δέχτηκε για το τσιφτετέλι που χόρεψε στον γάμο της Μενούνος!

Το περασμένο Σάββατο η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην Αρκαδία, τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αν και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Πρωτοχρονιά, επέλεξε να προχωρήσει και σε θρησκευτικό και μάλιστα, παραδοσιακό. Η Μαρία Μενούνος ήθελε πολύ να παντρευτεί στην Ελλάδα, για να τιμήσει τη χώρα της αλλά και για να δώσει χαρά

στους γονείς και στον θείο της.

Μάλιστα, ο πατέρας της ανέλαβε όλες τις προετοιμασίες, καθώς ήθελε να τηρηθούν κάποια από τα έθιμα του τόπου του. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και κυριολεκτικά εντυπωσίασε με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει. Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο, ακολούθησε το γλέντι, όπου το ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους καλεσμένους του.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν κοντά στη Μαρία και στον Keven την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, ήταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του γάμου, δεν σταμάτησε να μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τον γύρο του διαδικτύου όμως, αλλά και των εκπομπών, έκανε ένα βίντεο της, στο οποίο την είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν ποικίλα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να πάρει θέση.

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε στους “επικριτές” της, γράφοντας: “Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ “!

Φυσικά, δεν ξεκαθαρίζει για ποιους είναι τα “καρφιά”!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ #weddingparty #wedding #kalamatiano #kalamata #tsamiko #tsifteteli #vikychatzivasileiou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on Oct 10, 2018 at 1:13am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό: Τα σχόλια για τις αποκαλύψεις που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον χωρισμό του, αλλά και την εγκυμοσύνη της Γαζή!

Keywords
Τυχαία Θέματα