Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ο αδερφός της Ειρήνης Παπδοπούλου, Στάθης, ζει στη Γερμανία με την οικογένειά του και είναι σεφ. Ο ίδιος μίλησε στο Secret για την αδερφή του και τόνισε πως της είχε πει να το σκεφτεί καλά πριν μπει στο παιχνίδι.

«Μου το είπε η ίδια και, εντάξει, δεν ήμουν και πολύ υπέρ, καθώς μου θυμίζει κάτι σαν “Big Brother”. Επίσης δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται, ούτε όσα διαβάζω να γράφονται… Αυτή βέβαια ήταν η επιθυμία της. Η Ειρήνη κάνει την τρέλα τη δικιά της, θέλει να

δει τις αντοχές της».

Οι συμπαίκτες της την αποκαλούν γκρινιάρα. Τι δηλώνει ο ίδιος; «Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό. Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονά-α για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι».

Τι είναι αυτό που δεν του αρέσει στο παιχνίδι: «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι σαν το “Big Brother” όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σκοπός. Δεν πήγαν στο παιχνίδι για να δείξουν ότι είναι πρωταθλητές».

Πώς είναι η Ειρήνη σαν άνθρωπος; «Είναι δυναμική και πεισματάρα η Ειρήνη. Δεν τα παρατά εύκολα. Εγώ της είπα: “Εκεί που θα πας, όπου θα είσαι μακριά από όλους, σκέψου τι θες να κάνεις στη ζωή σου γιατί τα χρόνια περνάνε”. Εκεί θα έχει καιρό να σκεφτεί πολλά και όταν βγει θα ξέρει τι θέλει. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ».

The post Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Παπαδοπούλου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα