Ο κολλητός τους «Ντάνου» αποκαλύπτει πολλά…

Ο κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δημήτρης Χειμωνάς, μίλησε στο Secret και αποκάλυψε πολλά για τον φίλο του.

«Τον Γιώργο τον γνωρίζω από το 1998 και δεθήκαμε περισσότερο τα τελευταία τέσσερα χρόνια όπου είναι και παρτενέρ μου στην προπόνηση».

Πώς είναι ο Γιώργος σαν χαρακτήρας; «Σιχαίνεται το ψέμα. Του δήθεν. Επίσης ο Γιώργος ότι θέμα έχει το ξεκαθαρίζει χωρίς να αφήνει πράγματα να αιωρούνται».

Πως σχολιάζει την απόφαση

της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να τον ψηφίσει για αποχώρηση; «Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας. Σίγουρα όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία».

Πως σχολιάζει τη δήλωση της Ευρυδίκης πως ο Γιώργος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού των παικτών; «Φυσικά και τον εμπιστεύονται όλοι και τον στηρίζουν. Ο Γιώργος έχει μάθει να δίνει χωρίς να περιμένει να πάρει πίσω. Είναι δοτικός, του αρέσει να προσφέρει και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο στο νησί χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που αν τον πάρεις τις 3 το πρωί και τον ξυπνήσεις για να σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα έρθει χωρίς δεύτερη σκέψη».

The post Ο κολλητός τους «Ντάνου» αποκαλύπτει πολλά… appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα