Τα κεριά των φετινών Χριστουγέννων έχουν άρωμα μαγικό και εμπνευσμένο από τον Harry Potter!

Toν Harry Potter τον αγαπάμε και την Ερμιόνη επίσης. Θέλουμε λίγη από τη μαγεία τους ειδικά φέτος τα Χριστούγεννα. Και αφού δεν μπορούμε να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας στο μαγικό χώρο που ζούσαν ούτε να βρεθούμε στην κάμαρα με τα μυστικά η Diptyque μας βοηθά να αποκτήσουμε το άρωμα του χώρου. Και ο τρόπος είναι εύκολος αφού η γιορτινή σειρά των εμβληματικών της κεριών είναι αφιερωμένη στον Harry Potter

με συσκευασίες εμπνευσμένες από το σπίτι του!

Πρώτο και καλύτερο είναι το κίτρινο και πράσινο Pine Tree of Light Candle το οποίο μας παραπέμπει στην κορυφογραμμή του Slytherin με τα δέντρα που μας θυμίζουν το σκηνικό του Goblet of Fire. Και το υπέροχο του πράγματος δεν μένει εδώ αφού μυρίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Η σειρά αποτελείται επίσης από:

Exquisite Almond: Σε κόκκινη-χρυσή συσκευασία που θυμίζει το Gryffindor. Αφήνει μια ζεστή και υπέροχη αίσθηση στο χώρο χάρη στην σύνθεση του που αποτελείται από αμύγδαλο και tonka bean.

Amber Balm: Μέσα στην μπλε-χρυσή συσκευασία κρύβεται ένα κερί σε μορφή balm poy uym;izei to Raenclaw! Το άρωμα του είναι ζεστό και φρέσκο παράλληλα χάρη στην μίξη της βανίλιας με την λεβάντα.

Carrousel Pacκ: Και για όσους θέλουν απλά μια Χριστουγεννιάτικη νότα η Diptyque δημιούργησε το carousel. Ένα ονειρικό κερί που μας αρκεί απλά να το βλέπουμε.

Μην μου πείτε ότι δεν είναι το ωραιότερο δώρο! Ειδικά αν οι φίλοι σας είναι fans του Harry Potter το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας λατρέψουν και το επόμενο ότι θα λυπηθούν να ανάψουν αυτά τα υπέροχα κεριά. Αυτό όμως που έχουμε να σας συμβουλέψουμε είναι ότι η αίσθηση στο χώρο είναι συγκλονιστική οπότε αξίζει τον κόπο. Καθώς επίσης ότι οι συσκευασίες μπορούν εύκολα να γίνουν στη συνέχεια δοχεία για τα πινέλα σας. Είναι μικρά αριστουργήματα άλλωστε κάτι που η Diptyque μας έχει συνηθίσει αν και αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της!

Διαβάστε ακόμη:

Αν ξεμείνατε από μάσκαρα έχουμε τη λύση

Γνωρίζετε τη σωστή σειρά των προϊόντων μακιγιάζ;

Keywords
Τυχαία Θέματα