Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Τσούτση

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον ηθοποιό Δημήτρη Τσούτση ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Ο Δημήτρης Τσούτσης αγαπήθηκε πολύ και μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους σε σειρές που άφησαν εποχή. Ο ηθοποιός υποδυόταν τον νονό της Λίλη στην σειρά «Λαβ Σόρρυ», και τον Νικηφόρο Κασσιμάτη στην σειρά «Δύο Ξένοι», ενώ είχε μια μακρά πορεία στο θέατρο.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος

άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του», ανέφερε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μόλις τώρα το έμαθα. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και τον είχα δει θα Χριστούγεννα, μου φάνηκε περίεργο ότι τον χάσαμε», ανέφερε η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε η κηδεία του ηθοποιού στο κοιμητήριο του Βύρωνα.  Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην εκκλησία ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και πολλοί ακόμη.

Σπύρος Μπιμπίλας

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Σπύρος Πούλης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Σταμάτης Φασουλής

Μανουέλα Παυλίδου, Εύα Νάθενα

*Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύονται! Όλες οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού τους γάμου!

Η Δανάη Λουκάκη αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Σωτήρη Κοντιζά!

My style rocks – Spoiler: Αποκάλυψε στο Πρω1νό την αποχώρησή της από το ριάλιτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα