6 στιλιστικά tricks που θα ακολουθούμε όλες οι γυναίκες την ερχόμενη άνοιξη

Από το Παρίσι ως το Μιλάνο και από τη Νέα Υόρκη ως το Λονδίνο οι σχεδιαστές πάντα χρησιμοποιούν τις επιδείξεις τους για να μας δείξουν τις νέες τάσεις αλλά και στιλιστικά tricks που μας εμπνέουν. Φέτος την άνοιξη το στιλ μας αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο και παρακάτω θα δεις στιλιστικά tricks που θα λατρέψεις.

#1.Φόρεσε τη ζακέτα μέσα από ένα αμάνικο top όπως έκανε η Bella Hadid στην Εβδομάδα Μόδας. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις μια κοντή ζακέτα για

να φανεί πιο ωραίο το look σου.

#2. Φόρεσε το φουλάρι σου στη μέση αντί για ζώνη και να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! Συνδύασέ το με ένα στενό φόρεμα και ολοκλήρωσε το look σου με γόβες.

#3. Όσο ο καιρός είναι ακόμα λίγο ψυχρός μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μίνι φόρεμα με ένα τζιν από κάτω όπως είδαμε σε πολλά shows γνωστών σχεδιαστών.

#4. Τα γιλέκα φέτος έγιναν τάση τον χειμώνα και θα τα φορέσουμε πολύ και την άνοιξη. Ένας συνδυασμός που είδαμε και μας άρεσε ήταν το γιλέκο φορεμένο πάνω από ένα πουκάμισο με puffy sleeves. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα φαρδύ παντελόνι και μποτάκια ή πέδιλα.

#5. Συνδύασε το κοστούμι σου με ένα ζιβάγκο μέσα από το πουκάμισό σου και επίλεξε παρόμοιους τόνους για όλο σου το outfit.

#6. Φόρεσε μια ζώνη πάνω από τη ζακέτα σου για να τονίσεις καλύτερα τη μέση σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα τζιν σε έντονη απόχρωση και mules.

Διαβάστε ακόμα: 5 hot λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά όλη σου την εμφάνιση- Δες ποια tips αξίζει να ακολουθίσεις

5 στιλιστικοί λόγοι για τους οποίους η Dove Cameron είναι η νέα αγαπημένη μας celebrity- Θα λατρέψεις το στιλ της και θα θέλεις να το «αντιγράψεις» κι εσύ

New Hot Trend: Τα σκουλαρίκια που έχουν ξετρελάνει όλες τις celebrities- Δες ποια είναι τα αγαπημένα των stars

Keywords
Τυχαία Θέματα