Υπάρχουν δύο απλοί τρόποι να αντιμετωπίσετε την ξηρότητα και τη θαμπάδα στα μαλλιά και είναι παιχνιδάκι

Τα ξηρά και θαμπά μαλλιά είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας. Οι μπούκλες ή το bob σας δεν αναδεικνύονται και προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με προϊόντα styling κατάλληλη για λάμψη. Λάθος. Αν τα μαλλιά δεν είναι σωστά ενυδατωμένα δεν γίνεται τίποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oribe (@oribe) στις 6 Οκτ, 2019 στις 12:04 μμ PDT

Οι ειδικοί έχουν και πάλι τη λύση.

Και σας προτείνουν δύο πολύ απλούς τρόπους ώστε να ξεπεράσετε το πρόβλημα της αφυδάτωσης αρχικά και στη συνέχεια να προστατεύεστε την τρίχα.

Μάσκα: Πρόκειται για ένα προϊόν που πρέπει να απλώνετε κάθε φορά μετά το λούσιμο, ειδικά την περίοδο που τα μαλλιά σας παρουσιάζουν ξηρότητα. Και όχι μόνο αυτό. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήστε ως θεραπεία και πιο συγκεκριμένα ως μάσκα νύχτας. Επιλέξτε μια απαλή φόρμουλα για να μην βαρύνει η τρίχα υπερβολικά. Απλώστε τη σε νωπά μαλλιά τα οποία έχετε ταμπονάρει πολύ καλά προηγουμένως. Τυλίξτε τα με μια λεπτή πετσέτα ή αν αντέχετε διάφανη μεμβράνη και ξαπλώστε. Την επόμενη μέρα το πρωί ξεπλένετε καλά με άφθονο νερό και στεγνώστε τα όπως συνήθως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Professional (@sebastianpro_northamerica) στις 10 Ιούν, 2019 στις 11:09 πμ PDT

Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε συσκευές θερμότητας: Η συχνή χρήση σεσουάρ και σίδερου για ίσωμα ή για μπούκλες καταστρέφουν την τρίχα και προκαλούν ξηρότητα. Αυτός είναι ο λόγος που οι hairstylists επιμένουν πως πρέπει να απλώνετε πάντα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Επίσης είναι καλό να μην έχετε πολύ κοντά στα μαλλιά σας το σεσουάρ και πάντα, μα πάντα, να έχετε τοποθετήσει το μπροστινό μέρος του σεσουάρ ή τη φυσούνα αν έχετε σγουρά μαλλιά.

Κεντρική photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Valentine’s day manicure: Δείτε τα ωραιότερα και επιλέξτε εκείνο που θα αποκτήσετε στο πιο ρομαντικό ραντεβού της χρονιάς

Το κραγιόν της Zazie Beetz στα BAFTA αποδεικνύει πως ένα πολύ σκούρο χρώμα μπορεί να είναι δροσερό και νεανικό

Keywords
Τυχαία Θέματα