Το συστατικό που θα προσθέσεις στο lip balm και θα κάνει τα χείλη σου υπέροχα!

Το έχω πει άπειρες φορές και ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι και κουραστική αλλά το lip balm είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα περιποίησης που πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ και στην τσάντα μας. Ο χειμώνας θα έρθει και ξέρω ότι δεν είμαστε και τόσο χαρούμενες γι’ αυτό. Και μαζί του το κρύο και οι βροχές. Και τα χείλη μας θα αφυδατωθούν και δεν θα μπορούμε να φοράμε όλα αυτά τα υπέροχα ματ κραγιόν που θέλουν άψογη την περιοχή για να δείχνουν με τη σειρά τους τέλεια.

Σας παρακαλώ λοιπόν επιλέξτε επιτέλους το αγαπημένο σας και

απλώστε το κάθε πρωί πριν την εφαρμογή του κραγιόν σας. Για το καλό σας το λέω. Ξέρω ότι μέσα στη μέρα ξεχνιέστε και δαγκώνετε λίγο τα χείλη μας τραυματίζοντας τα ελαφρώς καθώς και ότι δεν θυμάστε πάντα να κάνετε απολέπιση. Αν όμως το βάλετε στο πρόγραμμα είμαι σίγουρη ότι θα αποκτήσετε θεϊκά χείλη και θα με θυμηθείτε.

Σας έχω όμως ένα ακόμα μικρό μυστικό που θα σας ενθουσιάσει και πρόκειται για ένα μπαχαρικό που είμαι σίγουρη ότι υπάρχει στην κουζίνα σας: την κανέλα η οποία λειτουργεί ως διογκωτικό χειλιών!!

Αλήθεια σας λέω δεν αστειεύομαι καθόλου. Και μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το lip balm σε lip plumper. Δύο σε ένα δηλαδή.

Η κανέλα που λέτε ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος όταν έρθει σε επαφή με τα χείλη με αποτέλεσμα να δείχνουν και να είναι πιο σαρκώδη και πλούσια. Επίσης μυρίζει υπέροχα μην το ξεχνάτε. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε ελάχιστη ποσότητα κανέλας σε σκόνη στο βαζάκι με το lip balm και να ανακατέψετε πολύ καλά το μίγμα ώστε να ομογενοποιηθεί. Αν πάλι συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε lip balm σε μορφή κραγιόν το λιώνετε σε ένα μικρό βαζάκι και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία.

Εννοείτε ότι περιμένω σχόλια και εντυπώσεις αν και είμαι σίγουρη ότι θα μείνετε άφωνες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μεταλλικά βερνίκια κάνουν δυναμική είσοδο

Το λευκό eyeliner πρέπει να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας επειγόντως

Keywords
Τυχαία Θέματα