Γιατί τα μαλλιά της Bella Hadid δεν φριζάρουν ποτέ;

Η Bella Hadid μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα αυτή την στιγμή στον κόσμο, να έχει δίπλα της ανά πάσα στιγμή τους πιο γνωστούς beauty experts να την φροντίζουν και να την συμβουλεύουν αλλά παρ’ όλα αυτά παραμένει μία γυναίκα που αντιμετωπίζει καθημερινά μικρά προβλήματα όπως όλες μας.

Η επιδερμίδα της θαμπώνει, που και που εμφανίζεται μια μικρή ατέλεια στο πρόσωπο της και έχει θέμα με την αφυδάτωση στο δέρμα της κυρίως λόγω των πτήσεων που αναγκάζεται να

κάνει μέσα στο χρόνο. Επίσης έχει bad hair days. Πώς θα γινόταν άλλωστε να το αποφύγει; Το αντιμετωπίζει όμως με ψυχραιμία και με τα κατάλληλα προϊόντα και μάλιστα φροντίζει μέσω του λογαριασμού της στο instagram συνήθως, να μας ενημερώνει ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της.

Με λίγα λόγια μας σώζει η κοπέλα. Και αν πιστεύετε ότι όποιο προϊόν χρησιμοποιεί στοιχίζει μια μικρή περιουσία κάνετε μεγάλο λάθος. Τις περισσότερες φορές οι φόρμουλες που υπάρχουν στο μπάνιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν και στο δικό μας.

Στο τελευταίο της story μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία από το boudoir της με το προϊόν που αγαπάει πολύ και την δίνει τη λύση τα πρωινά που ξυπνάει και τα μαλλιά της δεν βλέπονται (λέμε τώρα). Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερο θέμα με το φριζάρισμα και έχει δοκιμάσει αρκετά προϊόντα μέχρι να καταλήξει. Και αποφάσισε τελικά ότι ένα είναι εκείνο που της χαρίζει απαλότητα και λείανση.

Πρόκειται για το Pantene Pro-V Smoothing Leave-in Combing Cream. Ένα προϊόν που ξεμπλέκει τα μαλλιά και δεν τα φήνει να φριζάρουν. Το απλώνει αμέσως μετά το λούσιμο και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Μάλιστα το έχει πάντα μαζί της για ώρα ανάγκης. Έχουμε να σας πούμε ότι είναι πάρα πολύ οικονομικό και ότι σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας ειδικά αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με τη Bella.

Διαβάστε ακόμη:

Το λευκό eyeliner πρέπει να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας επειγόντως

H Meghan Markle λάμπει και δεν είναι από ευτυχία μόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα