«Το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο J2US είναι υπερβολικό, πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας»

Τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz σχολίασε για ακόμη μια φορά με τον δικό του μοναδικό τρόπο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας.

Ο λόγος για τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στους Γιώργο Καράβα, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ζέτα Μακρυπούλια και Δέσποινα Βανδή.

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει όπως θέλει τον έρωτά του.

Το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο J2US είναι λίγο υπερβολικό για μένα.

Πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας. Τώρα, εφόσον έχεις τα φυσικά προσόντα να δείξεις το κορμί σου, ας το κάνεις. Εγώ δεν θα ήθελα να βγω με μαγιό και εσώρουχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «η Βίκυ Καγιά καλό είναι να κάνει μια… “έκλειψη” εφόσον οικονομικά δεν το έχει ανάγκη και να επανέλθει με διαφορετικά πράγματα.

Είμαι πολύ… συγκινημένος και ανατρίχιασα με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο. Είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός ότι η… Μέριλ Στριπ μετά από χρόνια επιστρέφει στο θέατρο».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε: «Δεν έχω δει το First Dates με τη Ζενεβιέβ, οι φιλοδοξίες μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί.

Ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμος να κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση κι εγώ μπορώ να σου πω ότι θα γίνω αύριο ο Ναπολέων. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια σκηνική παρουσία αλλά εμένα μου φαίνεται παντελώς άχρωμος».

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση που «ραγίζει» καρδιές

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε on air τι θα ψηφίσει στις εκλογές -«Από τότε που γεννήθηκα, δεν μπορώ να αλλάξω…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του ήρθε όταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα