Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του ήρθε όταν…»

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18/5 σε ηλικία 73 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από μερικούς μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του, με αποτέλεσμα να αφήνει την τελευταία του πνοή και να βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19/5, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που γνώριζε προσωπικά τον Στηβ Κακέτση και είχαν κάνει μαζί πολύ ωραίες συνεντεύξεις, μίλησε στον αέρα του «Happy Day» με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και επεσήμανε πως η κάτω βόλτα για εκείνον ήρθε στα χρόνια

της κρίσης, όταν έκλεισε το μαγαζί που είχε στα νότια προάστια.

«Στα χρόνια του Alter μού είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Πάντα αυτό που ξέραμε όλοι που τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον γιο τους, έγινε παππούς, ξαναέφτιαξε μετά τη ζωή του.

Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του Στηβ Κακέτση άρχισε πριν κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε. Είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε.

Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος, ακμαίος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έμενε στο μυαλό του άλλου».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ANT1 -Η επίσημη ανακοίνωση

Σασμός: Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή -«Έχω σχ

Keywords
Τυχαία Θέματα