Κώστας Φραγκολιάς για Νίκο Βέρτη: Η αποκάλυψη για την μελαχρινή καλλονή που τον είχε πετύχει -«Σοκ! Πολύ όμορφη»

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του θεάματος, ο Νίκος Βέρτης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει ο κόσμος να τον γνωρίζει μέσα από τα τραγούδια του και όχι από τις σχέσεις του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε την Πέμπτη1 8/5 στην κάμερτα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην επιλογή του να κρατά τα προσωπικά του για εκείνον, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει τύχει να τον πετύχουν έξω με την κοπέλα του.

«Δεν προστατεύω την προσωπική μου ζωή, απλά προσπαθώ να μην την διατυμπανίζω. Αυτό που πρέπει να παραδεχτώ

είναι ότι μέχρι και σήμερα οι δημοσιογράφοι δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και ζήτησα να μην βγει και τηρήθηκε και αυτό το πράγματα δεν το ξεχνάω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Τις εν λόγω δηλώσεις του Νίκου Βέρτη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 19/5 στον αέρα του «Happy Day», με τον Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει ότι είχε δει μια φορά στο παρελθόν τον τραγουδιστή με μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα.

«Πριν από 6-7 χρόνια στα Σύβοτα, στην Πάργα τον πέτυχα με μία μελαχρινή κοπέλα, που όντως ήταν το κορίτσι του. Σοκ, πολύ όμορφη! Εκεί τον πέτυχα», ανέφερε χαρακτηριστικά, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως «δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση ή εμφάνιση γιατί είναι κάτι που το αποφεύγει. Δεν του αρέσει».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε: «Γιατί μας κάνει εντύπωση; Είναι νέος, ωραίος κι επιτυχημένος. Φυσικά και θα έχει μία δίμετρη καλλονή δίπλα του. Το ότι μόλις τον φωτογραφίσουν, λέει παιδιά μην το βγάλετε, αυτό είναι το εντυπωσιακό».

Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε ότι «ήταν καλλονή, κορμάρα, στο ύψος περίπου του Νίκου».

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση που «ραγίζει» καρδιές

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε on air τι θα ψηφίσει στις εκλογές -«Από τότε που γεννήθηκα, δεν μπορώ να αλλάξω…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του ήρθε όταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα