Αλέξης Τσίπρας στο «Πρωινό μας»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο άγνωστος διάλογος στο debate -Απάντησε πρώτη φορά για τον Σαββόπουλο

Η Φαίη υποδέχτηκε σήμερα 19/5 στο «Πρωινό μας» τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγα μόλις 24ωρα πριν τις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 21ης Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία πολύ ωραία και πολύωρη συζήτηση με την οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ,

ενώ μάλιστα πήρε για πρώτη φορά θέση για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει πως ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να του ευχηθώ και περαστικά γιατί είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει. Το λέω από καρδιάς αυτό, τον εκτιμώ», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας στη Φαίη.

Και συνέχισε: «Είναι δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και να αλλάζει. Είδα πως υπήρξε μια μεγάλη κριτική από κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως έχει μια δικαιολογία. Με κάποιους καλλιτέχνες που έχεις ταυτίσει τα παιδικά σου χρόνια και τα ιδανικά σου, αισθάνεσαι προδομένος κάποια στιγμή. Αλλά δεν είναι έτσι».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Νομίζω ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος στην πολιτική του τοποθέτηση δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήταν υποστηρικτής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω να τον στηρίξει, διότι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Είναι δύσκολη στιγμή για τον κ. Μητσοτάκη. Μόνο αγάπη και εκτίμηση για τον Διονύση Σαββόπουλο».

Ο άγνωστος διάλογος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο debate

«Στο debate κάποιοι το παρατήρησαν αυτό, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όποτε είχαμε, συζητάγαμε με τον κύριο Μητσοτάκη. Είναι πολιτικός μου αντίπαλος, δεν είναι εχθρός. Όταν μιλάγαμε μάλιστα, μου σχολίασε την συνέντευξη που είχα δώσει στην Δανάη Μπάρκα και μου είπε “είδα την συνέντευξή σου και ήταν καλή” και του λέω “σε αντέγραψα, άρχισα και εγώ να πηγαίνω σε αυτές τις εκπομπές, σου πιστώνω ότι εσύ το ξεκίνησες», είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας.

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης έπαιρνα τα πάνω μου. Όταν εγώ είμαι κλεισμένος μέσα στα γραφεία μέσα στους τέσσερις τοίχους, εκεί δεν αντέχω εκεί πέφτω ψυχολογικά. Σου δίνει δύναμη και καταλαβαίνεις τα μηνύματα του κόσμου. Είναι άλλο να σου το δείχνουν κάποιοι άλλοι και να σου δείχνουν μπάρες δημοσκοπήσεις», είπε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση που «ραγίζει» καρδιές

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε on air τι θα ψηφίσει στις εκλογές -«Από τότε που γεννήθηκα, δεν μπορώ να αλλάξω…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του ήρθε όταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα