Το σχόλιο για την τριάδα του GNTM: “Είδα την Εύη λίγο πιο απόμακρη, δεν ασχολούμαι”

H Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωάννίδου και η Μέγκι Τρίο έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα sites και τα social media με τη συμπεριφορά τους στο Greece’s Next Top Model.

Οι τρεις τους δείχνουν να μη θέλουν να έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ συχνά σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τις συμπαίκτριες τους στην κάμερα της παραγωγής. Στο αποψινό επεισόδιο η Μέγκι

κατηγόρησε την Ιωάννα πως προσπαθεί να μοιάσει στην Ιωάννα.

«Να πω αυτό που νομίζω εγώ τώρα; Θεωρώ ότι η Ιωάννα Σαρρή προσπαθεί να χάσει κάποια κιλά και να μοιάσει στην Εύη. Δεν μπορεί η μία να μοιάζει στην άλλη. Όπως το ξεκαθάρισε και η Βίκυ Καγιά σήμερα η καθεμιά είναι εδώ για έναν διαφορετικό ρόλο», ανέφερε.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα κορίτσια παρατήρησαν πως η Εύη απομακρύνθηκε λίγο από τη Μέγκι και τη Μικαέλα, κάτι που τόνισε και η Ροζάνα σε δηλώσεις της: «Είδα την Εύη λίγο πιο απόμακρη, δεν ασχολούμαι, δεν είναι η δουλειά μου. Δεν ξέρω τι κάνουν μεταξύ τους αυτές. Είναι μια κατηγορία από μόνες τους, δεν ασχολούμαστε πια. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μεταξύ τους, δεν είναι δουλειά μου, δεν με αφορά, αλλά ναι, την είδα λίγο απόμακρη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Τα “καρφιά” της Μέγκι-“Η Ιωάννα προσπαθεί να μοιάσει στην Εύη!”

Keywords
Τυχαία Θέματα