Το λευκό eyeliner πρέπει να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας επειγόντως

Όταν σκεφτόμαστε το eyeliner το μυαλό μας πάει πάντα στο μαύρο άντε και σε ένα μπλε ή πράσινο σκούρο. Είδαμε επίσης στις τάσεις τις σεζόν ότι τα χρωματιστά επανήλθαν και μάλιστα δυναμικά αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν το λευκό.

Ξέρουμε, είμαστε επιφυλακτικές γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα και look κάνοντας περίγραμμα στα μάτια μας με ένα ολόλευκο (που μας θυμίζει blanco) eyeliner.

Οι make up artists όμως έχουν αντίθετη άποψη και μας τονίζουν ότι κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος καθώς και ότι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε προκατειλημμένες με κάποια προϊόντα μακιγιάζ. Και ειδικά με το συγκεκριμένο το οποίο πρέπει να έχει αν όχι την πρώτη τουλάχιστον μια βασική και μόνιμη θέση στο νεσεσέρ μας.

Και δεν μιλούν για την απλή εφαρμογή του μόνο, όπως κάνουμε με το μαύρο αλλά για τον συνδυασμό με την nude σκιά μας για παράδειγμα την οποία θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα της χαρίσει την ένταση που της λείπει. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση πριν απλώσουμε οποιοδήποτε προϊόν ή χρώμα αφού θα βοηθήσει ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες. Και κυρίως με σκιές σε μορφή κρέμας ή υγρές φόρμουλες. Φυσικά δημιουργώντας μια φαρδιά γραμμή στο πάνω βλέφαρο αποκτούμε αυτόματα το πιο μεγάλο trend του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το neon look. Υπάρχει πάντα και το κάτω βλέφαρο αλλά είναι ιδιαίτερα extreme και το προτείνουμε στις πολύ νεότερες κοπέλες.

Επίσης μπορεί να μας σώσει όταν βρισκόμαστε έξω και θέλουμε να αποκτήσουμε λίγη λάμψη αφού η θαμπάδα έχει πάρει τη θέση της μετά από πολλές ώρες στο γραφείο. Θα το κάνουμε με το λευκό μας eyeliner που λειτουργεί και ως highlighter στο σημείο των ματιών που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα φρύδια. Θα το σβήσουμε φυσικά με το δάχτυλο μας για να δημιουργηθεί η απαραίτητη γυαλάδα που λόγω της σύνθεσης του προϊόντος παραμένει για ώρες στη θέση της.

Διαβάστε ακόμη:

Τα lip powder είναι τα νέα ματ κραγιόν

7 τρόποι να μαζέψεις τα μαλλιά σου (όχι σε αλογοουρά)

Keywords
Τυχαία Θέματα