Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι διάσημοι που δέχτηκαν πρόταση για το Survivor-Ποιοι είπαν το “ναι”;

Το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, οι “Μαχητές” θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, στις 18 Δεκεμβρίου. Φυσικά, παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Το πρωί της Παρασκευής (11/12) στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στο Survivor και αποκάλυψαν τα ονόματα των ατόμων που δέχτηκαν πρόταση για την ομάδα των “Διασήμων”. 

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, κρούση για να λάβουν μέρος στο ριάλιτι δέχτηκαν οι: Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Θωμαή Απέργη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Έλενα Γαλύφα, Πάνος

Καλίδης, Άρης Μακρής, Ιωάννης Μελισσανίδης

Η Φαίη τόνισε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε αρνητικά, η Θωμαή Απέργη είπε το “ναι”, ενώ η Ασημίνα Ιγγλέζου βρίσκεται σε συζητήσεις. Για την Ιωάννα Τούνη ειπώθηκε πως συζητάει την αμοιβή της. Όσο για τους άντρες της ομάδας των “Διασήμων”, θετικά φαίνεται πως απάντησαν ο Πάνος Καλίδης και ο Ιωάννης Μελισσανίδης. 

Όσο για την ομάδα των “Μαχητών”, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ο Acun Ilicali είναι αυτός που θα επιλέξει την τελική δεκάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου: Κάποια εικοσιτετράωρα μετά το μήνυμά της στα social media

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο 7ος παίκτης του All Star YFSF!

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο “Πρω1νό”: Η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα