Trend Alert: Οι τάσεις στα παπούτσια που θα λατρέψεις μέσα στο 2021!

Ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια για το 2021; Σήμερα σου έχουμε τα top trends που αξίζει να ακολουθήσουμε την καινούργια χρονιά και αναμένεται να γίνουν viral.

#1. Chunky Chelsea boots
Tα chunky chelsea boots έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τελευταία και θα φορεθούν πολύ και όλο το 2021. Θα τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με κάθε σου outfit

και θα σε βολέψουν πολύ στην καθημερινότητά σου.

Η fashionista της φωτογραφίας φοράει τις μπότες της με καρό φούστα και σακάκι και δείχνει υπέροχη.

#2. Over the knee boots
Οι over the knee boots παραμένουν στις top τάσεις της σεζόν. Η Leonie Hanne επιλέγει τις δικές της σε μπεζ χρώμα με τετράγωνη μύτη και ολοκληρώνει το look της με ένα κομψό teddy coat.

#3. Mπότες μέχρι το γόνατο
Οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο είναι αυτές που θα λατρέψεις να φοράς κάθε μέρα στη δουλειά σου, στις βόλτες αλλά και στις εξόδους σου.

Η Negin Mirsalehi συνδυάζει τις δικές της μπότες με μίνι φούστα με σκίσιμο και ένα crop μπλουζάκι και ολοκληρώνει το look της με ένα shoulder bag με αλυσίδα.

#4. Over the ankle boots
Η Νegin Mirsalehi επιλέγει over the ankle boots και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γνωστή fashionista συνδυάζει τις μπότες της με μίνι δερμάτινη φούστα και μαύρο πουλοβεράκι.

#5. Αnimal printed boots
Oι μπότες με animal prints εξακολουθούν να είναι στη λίστα με τις top τάσεις και ειδικά τα cow prints αποκτούν όλο και περισσότερους fans.

Η Aimee Song επιλέγει cow prints για τις μπότες της και τις φοράει με total black look και μπεζ καμπαρντίνα σε άνετη γραμμή.

Διαβάστε ακόμα:

Puffy sleeves: Μια πασίγνωστη influencer μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε (VIDEO)

H Χριστίνα Μπόμπα θα γίνει μανούλα και ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα looks της εγκυμοσύνης της

H Bella Hadid υιοθετεί μια από τις πιο ωραίες τάσεις του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα