Το Πρω1νό: Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει το ντύσιμο της Φαίης και θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά του Χριστούγεννα!

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Βασιλική Μπασιούρη συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά κατά την εξοδό του από το πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στις αλλαγές που έχουν γίνει στην εκπομπή του λόγω του κορονοϊού, δήλωσε: “Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας με την εκπομπή. Είναι διαφορετικά χωρίς κοινό”.

Μια αγαπημένη ενότητα στο “Καλό Μεσημεράκι” είναι όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τα outfits τηλεοπτικών προσώπων. Φυσικά, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ντύσιμο της Φαίης και σχολίασε:

“Τώρα κλέβετε εκκλησία! Ντύνεται πάρα πολύ ωραία η Φαίη, εάν θέλει τη γνώμη μου να μου στείλει μήνυμα”!

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το “Καλό Μεσημεράκι” θα επιστρέψει ανανεωμένο: “Θα κάνουμε ένα σίριαλ ‘καμένο’ μετά τις γιορτές. Έχουμε κάνει γυρίσματα, θα συνεχίσουμε και μετά”.

Τέλος, μίλησε και για τις μνήμες που έχει από τα Χριστούγεννα και έκανε γνωστό πως οι γονείς του δεν τον άφηναν να λέει τα κάλαντα: “Από παιδικά Χριστούγεννα θυμάμαι, σπίτι, κόσμο, οικογένεια, παιδικές ταινίες και πολύ φαγητό. Ήταν πάντα ξεκούραση για εμένα. Δεν πήγαινα στα κάλαντα, δεν με άφηναν οι δικοί μου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μέμος Μπεγνής: “Είμαι απογοητευμένος πολύ από τη ζωή. Οπότε δεν θα έλεγα ότι έχω όνειρα”

“Πάγωσε” η Σταματίνα Τσιμτσιλή με δημοσίευμα για εκείνην: “Θέλω να πω σε αυτόν τον συνάδελφο που…”

Ενοχλημένη η Δανάη Μπάρκα: “Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της”

Keywords
Τυχαία Θέματα