Αυτά είναι τα beauty trends που αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες το 2020!

Τι χρονιά κι αυτή; Θέλουμε να τελειώσει επιτέλους και να πάρουν όλα και πάλι τη συνηθισμένη ροή. Όσον αφορά στις beauty τάσεις, εκτός από εκείνες που είδαμε στα fashion shows της σεζόν εμφανίστηκαν και τα lockdown trends, όσα δηλαδή υιοθέτησαν celebrities και it girls.

Και τώρα, λίγο πριν φύγει το 2020 μάθαμε ποιες είναι οι τάσεις που αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες στον πλανήτη.

Από

τις DIY μάσκες μέχρι το Euphoria make up look και από τις neon αποχρώσεις μέχρι το glossy φινίρισμα.

Μαλλιά

Τα κομμωτήρια, ξαφνικά την περασμένη άνοιξη έκλεισαν με αποτέλεσμα η ρίζα να κάνει την εμφάνιση της και τα μαλλιά να μακρύνουν επικίνδυνα και να χάσουν τη φόρμα τους. Και κάπως έτσι οι αγαπημένες celebrities έδωσαν τη λύση.

Έβαψαν τα μαλλιά τους μόνες στο σπίτι και μάλιστα στις πιο εξεζητημένες αποχρώσεις. Τα παστέλ έγιναν huge trend και οι συμβουλές για βαφή στο σπίτι ήταν μια πρόταση που γράφτηκε χιλιάδες φορές στην μηχανή αναζήτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia May Jagger (@georgiamayjagger)

Επιδερμίδα

Ο εγκλεισμός δημιούργησε θαμπάδα στο δέρμα. Η φυσική λάμψη ήταν το ζητούμενο και αυτό ακριβώς αναζήτησαν οι περισσότερες γυναίκες.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ώστε το δέρμα να αποκτήσει τέλεια όψη και φωτεινότητα, ποια είναι τα συστατικά που πρέπει να περιέχουν τα προϊόντα περιποίησης αλλά και τα συστατικά των DIY συνταγών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Μακιγιάζ Αυτή τη χρονιά οι τάσεις κινήθηκαν ανάμεσα σε δύο παραμέτρους. Από τη μία πλευρά είναι το φυσικό μακιγιάζ που θα δείχνει λαμπερό στο zoom call.

Από την άλλη, η αναζήτηση είχε να κάνει με τις μεγαλύτερες και πιο ιδιαίτερες τάσεις όπως είναι η εξεζητημένη και εμπνευσμένη από το «Euphoria» καθώς επίσης το ροζ κραγιόν και οι glossy σκιές ματιών.

Τα φρύδια βρέθηκαν επίσης στο προσκήνιο και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος να τα διορθώσετε και να τους χαρίσετε ένταση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Alexa Chung σας αποκαλύπτει το μυστικό της για ξεκούραστη όψη!

Αυτό είναι το νέο άρωμα που θα ξετρελάνει τον αγαπημένο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα