Το Παλάτι απαντά στον πρίγκιπα Harry και στη Meghan Markle για τις δηλώσεις περί φυλετικής διάκρισης

Την πρώτη τους συνέντευξη μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markleστην Oprah Winfrey.

Τα όσα αποκάλυψαν ξάφνιασαν και φυσικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή τους  ανέφεραν πως όσο η Meghan Markle ήταν έγκυος, στο Παλάτι υπήρξε ανησυχία για το χρώμα δέρματος που θα είχε το παιδί.

“Μπορώ να σου δώσω ειλικρινή απάντηση. Σε αυτούς τους μήνες που

ήμουν έγκυος, όλο αυτόν τον καιρό, είχαμε παράλληλα και την κουβέντα αυτή. Ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια. Δεν πρόκειται να του δοθεί ένας τίτλος. Και επίσης ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί. Υπήρχαν συζητήσεις για το δέρμα του μωρού. Και τι θα σημαίνει αυτό και πώς θα μοιάζει. Δε θα πω ποιος έκανε αυτή την κουβέντα. Νομίζω αυτό θα ήταν καταστροφικό για εκείνους. Μου μεταφέρθηκε αυτό από τον Harry. Αυτές ήταν συζητήσεις που η Οικογένεια έκανε μαζί του. Και νομίζω… Δε μπορούσα να διαχειριστώ το γιατί.”. είπε η εγκυμονούσα Meghan Markle. 

Το Παλάτι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε απάντησε στα όσα είπε το ζευγάρι στη συνέντευξή του και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο γιος τους, θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

“Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Meghan και τον Harry. Τα ζητήματα που θίγονται, ειδικά αυτό της φυλετικής διάκρισης, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια σε ιδιωτικό επίπεδο. Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε σε ποιον πρόσφεραν 300.000€ για να μπει στο Survivor!

Μεγάλη αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Η κίνηση της Δρόσως που θα ταράξει τους Σεβαστούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα