Priyanka Chopra & Nick Jonas: Για ποιους λόγους είναι τόσο ταιριαστοί;

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood και σύμφωνα με τους αστρολόγους αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πανέμορφη ηθοποιός είναι Καρκίνος στο ζώδιο και ο σύζυγός της είναι Παρθένος. Τα δύο αυτά ζώδια έχουν εξαιρετική χημεία και ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Σε γενικές γραμμές η Priyanka είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πολύ για τους γύρω της και το να έχει στο πλευρό της έναν συναισθηματικό Παρθένο είναι όλα όσα χρειάζεται στη ζωή της. Από την άλλη μεριά ο Nick Jonas, ως Παρθένος, είναι δοτικός στη δυναμική σύζυγό του και προτιμάει να είναι με γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους.

Καρκίνος με Παρθένο

Ο Καρκίνος χρειάζεται στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον κάνει να νιώσει εμπιστοσύνη. Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που εμπνέει εμπιστοσύνη και για αυτό τον λόγο ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια δεν θα υπάρχουν ποτέ έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Και τα δύο αυτά ζώδια δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Ο Καρκίνος δεν έχει τόσο καλή σχέση με τις λέξεις, ενώ ο Παρθένος είναι το ακριβώς αντίθετο. Ανάμεσά τους μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις, ειδικά αν ο Καρκίνος επιμένει να μην μιλάει ξεκάθαρα για αυτά που αισθάνεται.

Ο Καρκίνος θα πρέπει να είναι λίγο συγκρατημένος σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του και την εκδήλωσή τους. Ο λόγος είναι ότι ο Παρθένος τρομάζει εύκολα και μπορεί να τραπεί σε φυγή αν του πεις όλα όσα νιώθεις τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Προσπάθησε ως Καρκίνος να είσαι πιο διακριτικός μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Η αστρολογική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για το μέλλον της Meghan Markle και του Harry: “Το 2023 θα υπάρξουν μεγάλοι τριγμοί, έως και χωρισμός”

Ημέρα της Γυναίκας & Ζώδια: Τα δυνατά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας

Susan Miller: Η πιο γνωστή αστρολόγος στον κόσμο σε συμβουλεύει πώς θα κερδίσεις τον άντρα Κριό

Keywords
Τυχαία Θέματα