Το ντεμακιγιάζ ματιών πρέπει να γίνεται με το κατάλληλο προϊόν και ήρθε η ώρα να επιλέξετε το σωστό

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται καθημερινή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα. Η χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι δεδομένη και δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο post. Φυσικά την απλώνετε πρωί και βράδυ με απαλά χτυπηματάκια ώστε να μειώσετε πρηξίματα και κύκλους.

Το ντεμακιγιάζ όμως είναι εκείνο στο οποίο δεν δίνετε μεγάλη σημασία και το γνωρίζω. Και δεν εννοώ

ότι δεν ξεβάφετε τα μάτια αλλά ότι δεν το κάνετε με το σωστό τρόπο και προϊόν. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια φόρμουλα για πρόσωπο και μάτια. Δεν απαγορεύεται, ειδικά αν αναγράφεται στη συσκευασία ότι η σύνθεση της επιτρέπει κάτι τέτοιο. Καλό όμως είναι να επιλέξετε ένα προϊόν κατάλληλο μόνο για τα μάτια. Συνήθως είναι πολύ απαλές συνθέσεις που απομακρύνουν κάθε ίχνος μακιγιάζ ακόμη και αν είναι αδιάβροχο. Επίσης περιέχει πλούσια ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία χωρίς να ερεθίζουν την περιοχή ή τα μάτια.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κι εσείς αποφασίστε ποιο θα βρεθεί στο μπάνιο σας, δίπλα από το προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου.

Clinique Take the day Off: Διαλύει και απομακρύνει το μακιγιάζ ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα ή το ματ κραγιόν. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και χαρίζει απαλότητα.

Sephora Collection Waterproof Eye Makeup Remover: Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών με εκχύλισμα μύρτιλλου που καταπραΰνει το δέρμα και προβιταμίνη Β5 για προστασία των βλεφαρίδων.

La Roche Posay Respectissime Eye Make up Remover: Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Πρόκειται για μια διφασική φόρμουλα που απομακρύνει χωρίς τρίψιμο κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ.

Garnier SkinActive Micellar Oil-Infused Clenasing Water: Ακολουθεί τη φιλοσοφία του νερού ντεμακιγιάζ. Είναι αποτελεσματικό και πολύ οικονομικό.

Lancome Bi-Facil: Απομακρύνει με μία κίνηση ακόμη και το πιο δύσκολο και αδιάβροχο μακιγιάζ αφήνοντας την περιοχή απαλή και ενυδατωμένη.

Sisley Gentle Eye and Lip Make up Remover: Κατάλληλο για απαλό ντεμακιγιάζ σε μάτια και χείλη. Απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian έχει μια συγκλονιστική συλλογή του από περούκες

To make up look του weekend είναι femme fatale και γοητευτικό

Keywords
Τυχαία Θέματα