Τα μυστικά των make up artists που θα κάνουν το μακιγιάζ σας να φαίνεται επαγγελματικό

Οι make up artists δημιουργούν την τέλεια βάση και look. Αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε. Να δημιουργούν επιδερμίδα σαν πορσελάνη, δυνατό βλέμμα, όμορφα ζυγωματικά και τέλεια χείλη. Φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο τα προϊόντα που χρησιμοποιούν τα οποία μπορεί να βρίσκονται ήδη στο νεσεσέρ σας κι αν όχι μπορούν να βρεθούν.

Εκτός από τα βασικά βέβαια οι ειδικοί έχουν και μικρά μυστικά ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά και να παραμείνουν στη θέση τους τα προϊόντα για ώρες.

Δεν τα κρατούν για τον εαυτό τους. Αντίθετα, πολύ συχνά τόσο σε συνεντεύξεις όσο και μέσα από τις

προσωπικές τους σελίδες στα social αποκαλύπτουν τα μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επαγγελματικό look.

Φροντίσαμε να μάθουμε τα σημαντικότερα:

Η πούδρα είναι το αγαπημένο τους προϊόν. Όχι μόνο επειδή χαρίζει βελούδινη όψη στην επιδερμίδα αλλά και επειδή φιξάρει το μακιγιάζ βοηθώντας τα προϊόντα να απλωθούν τέλεια και να παραμείνουν στη θέση τους. Φυσικά χαρίζει ματ τελείωμα. Παράλληλα όμως το απλώνουν και στα χείλη πριν την εφαρμογή του κραγιόν αλλά και στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες αντί για βάση.

Η βαζελίνη είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης μεν αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή και για τη χρήση της στην επιδερμίδα αντί για highlighter. Το αποκάλυψε πρώτος ο make up artist της Meghan Markle, Daniel Martin ο οποίος χρησιμοποιεί πολύ συχνά το μικρό αυτό τρικ όπως επίσης και το balm Aquaphor. Μικρή ποσότητα βαζελίνης απλώνουν επίσης οι ειδικοί και στα βλέφαρα αν θέλουν να χαρίσουν στη σκιά μια λαμπερή, κρεμώδη υφή.

To μεγάλο τους όπλο όμως είναι τα προϊόντα που μπορούν να απλώσουν σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. 3 σε 1 δηλαδή. Μπορεί να είναι ένα κραγιόν που μπορείτε να εφαρμόσετε σε ζυγωματικά και μάτια ή ένα blush σε χείλη και μάτια. Και πάει λέγοντας.

Εκείνο που δεν λείπει ποτέ από το βαλιτσάκι τους είναι το fixing spray. Ένα προϊόν που πρέπει να πάρει μια σημαντική θέση στο νεσεσέρ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian έχει μια συγκλονιστική συλλογή του από περούκες

To make up look του weekend είναι femme fatale και γοητευτικό

Keywords
Τυχαία Θέματα