Το νέο κούρεμα της Courteney Cox θα σας θυμίσει την Μόνικα από τα “Φιλαράκια”!

Οι celebrities, τους τελευταίους μήνες, τα έχουν βάλει με τα μαλλιά τους. Τόσο με το χρώμα όσο και με το μήκος. Και η Courteney Cox δεν ξέφυγε από αυτή την τάση.

Όχι, δεν άλλαξε την απόχρωση, παραμένει πιστή στο σκούρο καστανό της χρώμα. Αποφάσισε όμως να κόψει τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως μας θύμισε πολύ το εμβληματικό κούρεμα που είχε στα “Φιλαράκια”.

Υπεύθυνος για το νέο της hair look είναι ο celebrity hairstylist,

Chris McMillan που επιμελείται τα μαλλιά και της κολλητής της φίλης, Jennifer Aniston και είναι εκείνος που δημιούργησε το θρυλικό “Rachel” cut.

Ο κομμωτής, εμπνευσμένος από το ρόλο της Cox στην κλασική, πλέον, τηλεοπτική σειρά, δημιούργησε μια μοντέρνα εκδοχή του κουρέματος που είχε η ηθοποιός την περίοδο που υποδυόταν την Μόνικα. Αυτό σημαίνει πως έκανε ελαφρές ασυμμετρίες και μακριές αφέλειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) στις 24 Σεπ, 2020 στις 11:17 μμ PDT

Ο hairstylist ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το νέο κούρεμα της Cox, σχολιάζοντας: “Αφέλειες για την Courteney Cox. Η Jennifer Aniston εγκρίνει. Κάθε φορά που κόβω αφέλειες στην Courteney πάντα μου λέει: “Πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά της μέσα σε ένα μήνα; lol!!! Αφέλειες για το φθινόπωρο” .

Μήπως πρέπει να κλείσετε το ραντεβού με τον κομμωτή σας; Ε, λέμε μήπως; Εμείς πάντως το τελευταίο διάστημα το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Φανταστικός χαμηλός κότσος με huge scrunchie!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να παραμένει το άρωμά σας στη θέση του για ώρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα