5 φθινοπωρινές τάσεις που εμπιστεύεται απόλυτα η Olivia Palermo

Η Olivia Palermo διαθέτει εκπληκτικό στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι πάντα…συγκλονιστική. Η ίδια λατρεύει τη μόδα και ακολουθεί τις τάσεις της πιστά. Σήμερα σου έχουμε τις 5 φθινοπωρινές τάσεις που ακολουθεί η πασίγνωστη fashionista. Δες τα looks που επιλέγει και αντέγραψε το στιλ της.

#1. Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα παλτό για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα, ακολούθησε την πρόταση της Olivia Palermo

και επίλεξε ένα καρό print για το παλτό σου. Η ίδια προτιμάει το ροζ καρό παλτό της με ζώνη στη μέση και δημιουργεί με αυτό τα πιο ωραία looks.

View this post on Instagram

Quick detour to visit Venice! ⁣ ⁣ : @maxandco⁣ : @thevolon⁣ : @gianvitorossi

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Sep 29, 2020 at 8:54am PDT

#2. Τα combat boots είναι σίγουρα η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και θα τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί ως το βράδυ. Η γνωστή fashion editor επιλέγει τα δικά της σε μαύρο χρώμα και τα φοράει με κάθε της outfit.

View this post on Instagram

What a fab way to end our last day of #MFW – a socially distant in the gorgeous gardens! Thank you @palazzoparigi for another incredible stay. Arrivederci Milano! #ad

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Sep 28, 2020 at 11:08am PDT

#3. Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή influencer φοράει δερμάτινη καμπαρντίνα και κερδίζει για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις. Η Olivia Palermo επιλέγει το παλτό της μπορντό απόχρωση, ένα χρώμα που θα είναι huge τάση φέτος το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

In love with Venice ⁣ ⁣ : @carlossouza1311

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Sep 30, 2020 at 6:41am PDT

#4. Τα statement blazer είναι αγαπημένα ρούχα για την Olivia Palermo η οποία τα συνδυάζει με πουκάμισα και κομψά παντελόνια στις περισσότερες εμφανίσεις της.

View this post on Instagram

To my men of Milan: thank you for making this #MFW weekend a great – albeit unique – one. I’m beyond grateful we could have this time together And Italy, I’m encouraged by your resilience and proud to have been here to support you and the Italian fashion community

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Sep 28, 2020 at 9:07am PDT

#5. Μπορεί συνήθως να προτιμάμε τους πιο γήινους και dark τόνους για το φθινόπωρο αλλά αυτό δεν συμβαίνει φέτος. Αυτή τη σεζόν τα παλ χρώματα έχουν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και η Olivia Palermo επιλέγει ένα υπέροχο φόρεμα σε παλ θαλασσί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hey you! ⁣ ⁣ : @maxandco⁣ : @bigfede

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις 26 Σεπ, 2020 στις 9:28 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου oversized φούτερ (VIDEO)

5 τρόποι για να φορέσεις τα combat boots όπως η Φαίη μας!

Τα κρόσσια επιστρέφουν στη μόδα και θα είναι το απόλυτο trend της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα