Η Κωνσταντίνα Παγάνη αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε που στο MSR ρωτήθηκε για τη δολοφονία της μητέρας της

Η Κωνσταντίνα Παγάνη παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο My Style Rocks. 

“Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις

ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα!”, είπε για το ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν την ενόχλησε που στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκαν στη δολοφονία της μητέρας της. Η Κωνσταντίνα Παγάνη απάντησε θετικά και εξήγησε: “Ναι (με ενόχλησε) γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα”.

Να σας θυμίσουμε πως στις 10 Οκτώβρη 2018, ο θείος της Κωνσταντίνας Παγάνη δολοφόνησε τη μητέρα της κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν σε καφετέρια.

Τέλος, τόνισε πως δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο GNTM: “Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Καρακάση: Η σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες” που την ανατρίχιασε και η απάντηση στα σχόλια για το μωρό της Δρόσως 

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει με το Kitchen Lab-Όσα θα δούμε στις δύο πρώτες εκπομπές! 

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη: “Δεν θα επιχειρούσα ποτέ ξανά να υιοθετήσω παιδί”

Keywords
Τυχαία Θέματα