Το navy μανικιούρ της Kylie Jenner και πέντε βερνίκια για να το αντιγράψεις!

Τώρα που μένετε σπίτι αναγκαστικά θα περιποιηθείτε μόνες σας το μανικιούρ. Έχετε ήδη μια τέλεια συλλογή από βερνίκια νυχιών κι εμείς σας προτείνουμε τα ωραιότερα looks. Οι nail artists και οι celebrities από την άλλη, μας εμπνέουν με τις επιλογές τους. Με πρώτες και καλύτερες τις αδερφές Kardasian-Jenner.

Σήμερα έχει σειρά η Kylie η οποία την περασμένη Κυριακή ανέβασε στα stories το τελευταίο μανικιούρ που υιοθέτησε. Είναι μπλε, navy και ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα

του φθινοπώρου. Οι ειδικοί άλλωστε λένε πως το μπλε είναι το νέο μαύρο. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, είναι κομψό και σοφιστικέ.

Η Kylie επέλεξε ένα λαμπερό, midnight blue που λατρέψαμε. Το άπλωσε στα πολύ μακριά, τεχνητά, stiletto νύχια της και απ΄ ότι φαίνεται στη φωτογραφία, είναι μέσα στο αυτοκίνητο της, έτοιμη να βγει.

Το μανικιούρ δημιούργησε η προσωπική της nail artist, Chaun Legend η οποία επιμελείται επίσης celebrities όπως οι Khloe Kardashian και Madonna

Αν λοιπόν βαρεθήκατε το κλασικό κόκκινο, το nude και τις πολύ σκούρες αποχρώσεις το μπλε είναι η καλύτερη ιδέα.

Εμείς σας προτείνουμε τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς θα πρέπει να απλώσετε αρχικά το base coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας, στη συνέχεια δύο στρώσεις βερνικιού και τέλος ένα super λαμπερό top coat.

Essie Gel Couture Polish, Caviar Bar

OPI Nail Lacquer, Russian Navy

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color, No 46

Korres Gel Effect Nail Colour, Steel Blue

Erre Due Pro Gel, The Blue Pill 516

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα απίθανο lip scrub με 3 μόνο υλικά!

Κόκκινο χρώμα στα μαλλιά: Δείτε τις 3 ωραιότερες αποχρώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα