Ο Λευτέρης Χαρίτος στο “Πρω1νό”-Οι αποκαλύψεις που έκανε για τις “Άγριες Μέλισσες” και τον Κωνσταντή!

Το πρωί της Τρίτης (10/11) ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρω1νό” και μίλησε για τα γυρίσματα, τους ηθοποιούς αλλά και τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως λόγω του κορονοϊού, χρειάστηκε να γυρίσουν από νωρίς τις δύσκολες στιγμές, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα αργότερα.

Μάλιστα, εξήγησε πως η σειρά δεν θα προβάλλεται τις Παρασκευές, για να έχουν περισσότερα επεισόδια για προβολή σε περίπτωση που προκύψει θέμα με τα γυρίσματα εξαιτίας του ιού.

“Είμαστε υγιείς και δουλεύουμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Και το κανάλι και ο παραγωγός μας τα έχουν προβλέψει. Το καλοκαίρι κάναμε τις δύσκολες σκηνές. Έχουμε ολοκληρώσει τους δύσκολους χώρους. Την Παρασκευή που ανακοινώθηκε το lockdοwn έγινε ένας χαμός από μηνύματα μήπως σταματήσουμε.”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Φυσικά, η Φαίη μας του ζήτησε να κάνει κάποιο spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες”, ωστόσο αρκέστηκε στο να πει μόνο πως: “Κάτι θα γίνει με τον Κωνσταντή. Θα δούμε αν θα πάει καλά ο αρραβώνας του”! Μετά την αποκάλυψη του Λευτέρη Χαρίτου η Φαίη συμπλήρωσε πως δεν θα κρατήσει η σχέση του Κωνσταντή με τη Δόμνα. 

Δείτε το βίντεο με όλες τις αποκαλύψεις που έκανε ο Λευτέρης Χαρίτος για τις “Άγριες Μέλισσες”:

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου 

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε σκύλος 

GNTM 3: Η απάντηση της Ρασέλ στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ! 

Keywords
Τυχαία Θέματα