Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε σκύλος

Η Ιώαννα Τούνη με βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories αποκάλυψε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς της επιτέθηκε ένας σκύλος.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια που έβγαλε για βόλτα τον σκύλο της, Prince, ένα άλλο σκυλί που ήταν χωρίς λουρί, τους επιτέθηκε και τη δάγκωσε!

Η Ιωάννα Τούνη πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εμβόλιο, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τον ιδιοκτήτη του σκύλου και την κίνησή του να τον πάει για βόλτα χωρίς λουρί.

“Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα

βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέση σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα.

Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μήνυση στον μ@@@κ@ τον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Απλά μετά το δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια.”, ανέφερε η γνωστή influencer.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Η απάντηση της Ρασέλ στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ! 

Το Πρω1νό: Η Πόπη Τσαπανίδου μιλά πρώτη φορά on camera για την τηλεοπτική της επιστροφή! 

Spoiler Alert! Εξαφάνιση σοκ στο Διαφάνι-Συγκλονιστικές οι εξελίξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα