Το Πρω1νό: Η Πόπη Τσαπανίδου μιλά πρώτη φορά on camera για την τηλεοπτική της επιστροφή!

Η Πόπη Τσαπανίδου λίγο πριν την χθεσινή πρώτη της εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. 

Αναφερόμενη στα συναισθήματα που είχε λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή, εξομολογήθηκε: “Είναι μια αποχή δύο ετών που έχω από την τηλεόραση και αισθάνομαι τρομερό άγχος. Νιώθω ότι έχω μια τρομερή αναστάτωση. Χτυπά πολύ δυνατά η καρδιά μου! Νιώθω ότι θα ακούγεται μέσα από τα μικρόφωνα”.

Όσο για τον ρόλο της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,

είπε: “Για πρώτη φορά θα κληθώ να πω την άποψη μου. Ο στόχος ο δικός μου είναι να προβληματίσουμε τον κόσμο και ίσως να αποδεχθεί και την διαφορετική άποψη ως όχι ολότελα λάθος”.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε πώς πέρασε τα δύο χρόνια που δεν εργαζόταν στην τηλεόραση, αλλά και αν της έλειψε: “Την αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, όμως χορτάσαμε τόσο πολύ η μια την άλλη που δεν μου είχε λείψει, όχι. Τα δύο χρόνια μακριά από την τηλεόραση ήταν πάρα πολύ διδακτικά. Πέρα από το site μου έψαξα και το κομμάτι του wellness. Είχα έναν εξ αγχιστείας παππού όταν ήμουν μικρή, που πήγαινε στο Θιβέτ και μου μάθαινε πώς να σκέφτομαι. Έτσι, όταν αυτό άρχισε να αποκτάει υπόσταση στον κόσμο, εγώ ένιωσα οικεία”.

Χωρίς να “μασάει” τα λόγια της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε πως υπήρχαν εκπομπές που θα έπρεπε να μην τις είχε κάνει, ενώ μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης. “Πάντα είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης. Ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα το ραβασάκι. Αυτό που δεν έκανα ποτέ είναι ότι δεν έγινα νούμερο για τα νούμερα! Υπάρχουν εκπομπές που θα μπορούσα να μην τις είχα κάνει με μεγάλη ευκολία”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Spoiler Alert! Εξαφάνιση σοκ στο Διαφάνι-Συγκλονιστικές οι εξελίξεις

Δυνατή η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1: Πρωτιά για τη Φαίη μας και τον Γιώργο Παπαδάκη στο δυναμικό κοινό! 

GNTM 3: Η μητέρα της Μαριαγάπης απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της κόρης της με τον Αιμιλιάνο 

Keywords
Τυχαία Θέματα