Το μήνυμα του Σταμάτη Κωβαίου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Την περασμένη Παρασκευή (12/04) ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το MasterChef, καθώς προκάλεσε ο ίδιος τους κριτές να του δώσουν την χαμηλότερη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, επίτηδες δεν έφτιαξε το τέλειο πιάτο, έτσι ώστε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως εξήγησε, το έκανε για να στείλει το δικό του μήνυμα στους “κακούς” μάγειρες του MasterChef, οι οποίοι κρύβονται πίσω από άλλους. Παρόλα αυτά, πολλοί από τους συμπαίκτες του έσπευσαν να τον διαψεύσουν και να πουν πως το έκανε για να φτιάξει την κακή εικόνα που σχημάτισε για εκείνον ο κόσμος.

Μια

ημέρα μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι του Star, ο Σταμάτης Κωβαίος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Μεγάλη η χαρά που μου δώσατε. Καταλάβατε τι άνθρωπος είμαι. Δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε βιαστικά έναν άνθρωπο και μάλιστα με βάση την εξωτερική του εμφάνιση. Θα καταλάβετε πολλά ακόμα στην πορεία. Ο Σταμάτης δεν άλλαξε ποτέ. Ήταν, είναι και θα είναι ειλικρινής και αληθινός. Δεν κρύφτηκα ποτέ στο παιχνίδι πίσω από τις κάμερες, ότι ήθελα να πω το έλεγα. Μου κόστισε αυτό αλλά δεν μετανιώνω για την ειλικρίνεια μου. Σας ευχαριστώ όλους. Και από δω και πέρα θα μιλάμε μαγειρικά και μόνο. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και μην αλλάζετε για κανέναν”!

Δείτε την ανάρτηση του:

Δείτε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς αντέδρασε ο Φίλιππος Βαρβέρης όταν είδε το επίμαχο βίντεο;

Ξεκαρδιστικό: Το απίθανο τρολάρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Ξεκαρδιστικό: Το απίθανο τρολάρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα