To supermodel Hilary Rhoda φοράει την top τάση της Άνοιξης-3 ακόμα stars που υιοθέτησαν αυτό το trend

To πανέμορφο super model Hilary Rhoda έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της πριν από λίγες ημέρες. Η Hilary ακολούθησε μια από τις top τάσεις της νέας σεζόν που είναι τα πούπουλα και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

The Look
Η Hilary φόρεσε ένα υπέροχο ροζ φόρεμα Pamella Roland καλυμμένο με πούπουλα και το συνδύασε με ασημί πέδιλα σε event

στο Whitney Museum of ArtGala.

H ίδια ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο με τσουλουφάκια δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό σε γήινους τόνους και άκρως εντυπωσιακό και λαμπερό.

Τα πούπουλα είναι μια τάση που έχουν λατρέψει όλοι οι σχεδιαστές φέτος και μάλιστα στις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο είδαμε πάρα πολλά looks με πούπουλα που μας εντυπωσίασαν.

Η Hilary ολοκλήρωσε το look της με ασημί clutch που ταίριαξε τέλεια με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

Δες ποιες άλλες stars έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση.

Η Olivia Palermo λατρεύει τα πούπουλα και την έχουμε δει σε αρκετές εμφανίσεις της να τα επιλέγει, κυρίως σε λεπτομέρειες ρούχων της. Σε αυτό το look επέλεξε μαύρο σακάκι που είχε πούπουλα στο τελείωμά του.

Η Kendall Jenner υιοθετεί τα πούπουλα και σε επίσημσ events επιλέγοντας συνήθως φορέματα που είναι ολόκληρα καλυμμένα με αυτά!

Η Rosie Huntington-Whiteley αγαπάει επίσης τα πούπουλα και πρόσφατα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με κατακόκκινο φόρεμα με πούπουλα που μας ξετρέλανε. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με κόκκινα πέδιλα και ασημί τσαντάκι σε vintage style.

Διαβάστε ακόμα:H Mαρία Μπεκατώρου φοράει μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν στη σημερινή της εμφάνιση στο YFSF

Αυτές είναι οι 5 τάσεις που ακολουθούν πιστά αυτή τη σεζόν οι γυναίκες της Νέας Υόρκης!

To SKIP Black Velvet έδωσε δυναμικό παρόν στο MadWalk 2019 και το show του υπέροχου Dimitris Petrou

Keywords
Τυχαία Θέματα