Οι πρώτες δηλώσεις on camera της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους διανύουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη (10/4), στο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα που η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασίλης Κικίλιας παραχωρούσε συνέντευξη στην

εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού. “Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι”, είπε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on camera για τον γάμο της και αποκάλυψε πως κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο εκείνη, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, έχουν καλούς φίλους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως δεν έχει αρχίσει ακόμη τις προετοιμασίες του γάμου τους!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Είναι σημαντικό, όσο μπορούμε, τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό. Είναι πολύ γλυκό να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό. Δεν έχω βρει ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε νυφικό για τον γάμο. Θα δούμε αν θα με πάει ο γιος μου στην εκκλησία. Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο, αλλά τελικά έχουμε πολύ καλούς φίλους. Έχουμε επιλέξει κουμπάρους”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τελικά είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου;

Σοκαρισμένη η Νανά Παλαιτσάκη: Έμαθε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της ενώ ήταν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live

H Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τον Λευτέρη Σουλτάτο από άλλες σχέσεις της

Keywords
Τυχαία Θέματα