Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Νάνσυ Παραδεισανού μετά από 2,5 χρόνια σιωπής!

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν μέσα από το Πρω1νό σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επικοινώνησε με την Νάνσυ Παραδεισανού μετά από 2,5 χρόνια!

«Μετά από 2,5 χρόνια σιωπής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χθες το απόγευμα μου έστειλε μήνυμα. Δεν είχε τύχει να μιλήσουμε. Εκατέρωθεν σιωπής. Το τελευταίο μήνυμα το είχα στείλει στα γενέθλια της το 2017. Μας βλέπει και ήθελε να παρέμβει σε σχέση με αυτά που είπε ο Άρης προχθές κι εγώ χθες για τα προσωπικά της. Από ότι μου είπε, δεν είναι

σε σχέση, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Θέλει να προστατεύσει φαντάζομαι τα προσωπικά της, δεν θέλει να εκτεθεί ακόμα γιατί στο παρελθόν η κοπέλα έχει «καεί», είχαν γραφτεί πράγματα», ανέφερε στον αέρα του Πρω1νού η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εμείς καλά κάναμε και το είπαμε γιατί μπορεί να είναι στο ξεκίνημα κάτι πολύ ωραίο. Εμείς ξέρουμε και όνομα και ιδιότητα και προηγούμενη σχέση, αλλά εννοείται πως σεβόμαστε και δεν αναφερόμαστε», συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης, με την Νάνσυ να επισημαίνει πως η προηγούμενη του σχέση ήταν επίσης με παρουσιάστρια, ενώ στην εκπομπή σχολιάστηκε και η ανάρτηση της Κωνσταντίνας πως: «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει η Lady Gaga: «Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 χρονών»

Η Έλλη Στάη θα γίνει γιαγιά!

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» ζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου! Φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα