Σοκάρει η Lady Gaga: «Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 χρονών»

Η Oprah Winfrey ανακοίνωσε πως θα κάνει μια περιοδεία μετά από πολύ καιρό και ο πρώτος της σταθμός ήταν η Φλόριντα και από εκεί διέρρευσε βίντεο από τη συνέντευξή της με την Lady Gaga, η οποία ανοίχτηκε στην παρουσιάστρια για τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής της. Η τραγουδίστρια συγκλόνισε αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ινομυαλγία που της προκαλεί πόνους σε όλο της το σώμα και αποκάλυψε πως βιαζόταν

κατ΄εξακολούθησε όταν ήταν 19 ετών.

«Το ενδιαφέρον είναι ότι ανακάλυψα μέσω της νευροψυχικής έρευνας και της σχέσης μου με τους γιατρούς πως η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ψυχιατρικής θεραπείας. Τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι μια ιατρική κατάσταση και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε.

Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία και είμαι μια μαχήτρια. Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών και ανέπτυξα μετατραυματικό στρες ως αποτέλεσμα του βιασμού. Δεν είχα κανένα να με βοηθάει. Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα τον κόσμο. Από ξενοδοχείο σε γκαράζ και από τη λιμουζίνα στη σκηνή και ποτέ δεν αντιμετώπισα το πρόβλημά μου.

Ζω και είμαι δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω καλύτερο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Lady Gaga.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Εξαφανίζεται η Ασημίνα! Κανένα σημείο ζωής…

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» ζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου! Φωτογραφίες!

Λάκης Γαβαλάς: Η παρεξήγηση με την Χριστοπούλου και η ατάκα για την Στικούδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα