Δείτε τις Kendall Jenner και Cara Delevingne με το ίδιο κούρεμα -Θα μείνετε άφωνες

Πίσω στο 2015 Kendall Jennerκαι Cara Delevingne ήταν αχώριστες. Σε parties, διακοπές, φωτογραφήσεις αλλά και βόλτες στο κέντρο της πόλης και στα αγαπημένα τους restaurants. Οι ίδιες μάλιστα είχαν ονομάσει τους εαυτούς τους Cake από τα αρχικά τους. Περνώντας τα χρόνια ξεχάσαμε πως είναι κολλητές ή ότι είχαν φτιάξει t-shirts με την “επωνυμία” τους.

Και τώρα έρχονται με μια απίθανη φωτογράφηση να μας υπενθυμίσουν πως παραμένουν κολλητές και αρκεί να αποκτήσουν το ίδιο  hair

look για να μοιάζουν σαν δίδυμες. 

Και πιο συγκεκριμένα: Kendall και Cara φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του Chaos SixtyNine φορώντας περούκες σε bowl-cut style. Ξανθιές και με το ιδιαίτερο κούρεμα-περούκα μας έκαναν να χαμογελάσουμε μιας και ναι μεν είναι ξεχωριστό αλλά δεν τους ταιριάζει.

Είναι τα κορίτσια του Ιανουαρίου. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρουν topless και στη δεύτερη φορούν τις ίδιες στολές. Ναι, είναι fashionable και με τέλειο μακιγιάζ. Η Cara φορά nude και super λαμπερό κραγιόν ενώ η Kendall μια πολύ σκούρα, burgundy απόχρωση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaossixtynine (@chaossixtynine) στις 24 Δεκ, 2019 στις 9:02 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaossixtynine (@chaossixtynine) στις 31 Δεκ, 2019 στις 9:06 πμ PST

Στην επόμενη σελίδα η Kendall φορά περούκα σε καστανό της καραμέλας χρώμα ενώ για το μήνα Νοέμβριο ο hairstylist επέλεξε την πιο εξεζητημένο hair look απ’ όλα αφού και οι δυο τους φορούν μαύρες με γκρι ombre περούκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaossixtynine (@chaossixtynine) στις 29 Δεκ, 2019 στις 9:12 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaossixtynine (@chaossixtynine) στις 15 Δεκ, 2019 στις 3:23 μμ PST

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα είναι καταπληκτική αφού δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τα μοντέλα με το συγκεκριμένο κούρεμα αλλά και τις αποχρώσεις στα μαλλιά. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όποιο επιμελήθηκε το look και να ελπίζουμε παράλληλα ότι καμία από τις δύο δεν θα τολμήσουν ποτέ να το υιοθετήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Matcy matchy: Η nail artist Betina Goldstein το αποθέωσε με μοντέλο την Zoe Kravitz

Είναι γεγονός: Το mullet haircut είναι το μεγαλύτερο trend του 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα