Τα 5 πανωφόρια που προτιμούν όλες οι fashionistas αυτόν τον χειμώνα και θα φορεθούν όλο το 2020

Το πανωφόρι είναι ένα είδος ρούχου στο οποίο κάθε γυναίκα πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία! Είναι αυτό το ρούχο που θα μας κρατήσει ζεστές όλο τον χειμώνα αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι όμορφο και στιλάτο για να αναδείξει καλύτερα την εμφάνισή μας. Σήμερα σου έχουμε τα 5 πανωφόρια που λατρεύουν οι top fashionistas και θα φορεθούν πάρα πολύ όλο το 2020.

#1. Teddy coat
Όσο και να έχει φορεθεί το συγκεκριμένο παλτό από πέρυσι μεχρι φέτος,

συνεχίζουμε να το αγαπάμε και να θέλουμε να το φοράμε με κάθε μας outfit. Είναι ιδανικό για τέλειο στιλ στο γραφείο, για τη βόλτα αλλά ακόμα και για το γυμναστήριο.

#2. Κοντή γούνα
Η κοντή γούνα είναι το jacket που αγαπάμε φέτος περισσότερο. Τα crop γουνάκια σε neutral αποχρώσεις κυριαρχούν στα social media και σου τα συστήνουμε και εσένα για κάθε look που θέλεις να κάνεις και να εντυπωσιάσεις. Μπορείς να τη φορέσεις με τζιν παντελόνι και μποτάκια ή ακόμα και με φόρμα και αθλητικά!

#3. Puffer Jacket
Αν υπάρχει ένα jacket που λατρεύουμε φέτος είναι το puffer jacket. Μπορείς να το φορέσεις με ένα ζιβάγκο από μέσα και τζιν ή ακόμα και με το πιο καλό σου φόρεμα. Πολλές celebrities προτιμούν τα puffers ακόμα και σε εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και σου προτείνουν να τολμήσεις κι εσύ τέτοιους mix & match συνδυασμούς.

#4. Δερμάτινα
Μπορεί να μην είναι τόσο ζεστά αλλά φέτος που τα πουλόβερ και τα ζιβάγκο είναι τάση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το κρύο. Επιπλέον μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις υπέροχα layerings που θα σου δώσουν στιλ και θα σε κρατήσουν ζεστή.

#5. Μάλλινα παλτό
Τα αγαπημένα μας μακριά μάλλινα παλτό είναι και φέτος τάση και θα τα φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση, είτε casual είτε πιο επίσημη. Πέρυσι κυριάρχησαν τα neutral χρώματα και φέτος θα συμβεί το ίδιο σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ τα 3 παπούτσια πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην παπουτσοθήκη σου αυτόν τον χειμώνα (VIDEO)

5 outfits της Chiara Ferragni που θέλουμε να «αντιγράψουμε» αυτόν τον χειμώνα!

6 tips που πρέπει να ξέρεις για την γκαρνταρόμπα του 2020!

Keywords
Τυχαία Θέματα