Το μανικιούρ της Τετάρτης

Κι επειδή ξυπνήσαμε το πρωί και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι Τετάρτη και το weekend δεν είναι ούτε μακριά αλλά ούτε και δίπλα θα κλείσουμε ραντεβού με την μανικιουρίστ μας και θα κάνουμε ένα fancy mani έτσι απλά επειδή μας ήρθε. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Γιατί θέλουμε να προετοιμαστούμε και να το χαζεύουμε μέχρι να έρθει το απόγευμα της Παρασκευής και να φύγουμε από το γραφείο με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Και δεν θα την παιδέψουμε την επαγγελματία γιατί θα είμαστε προετοιμασμένες και θα τις πούμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Άλλωστε

οι γνωστές nail artists φροντίζουν σχεδόν καθημερινά να μας ενημερώνουν για τα trends αλλά και για τις καταπληκτικές τους ιδέες κι εμείς αποφασίζουμε, χρώμα, υφή και σχέδιο πολύ πριν καλέσουμε την δική μας nail artist για ραντεβού.

Σήμερα λοιπόν θα κινηθούμε σε κάτι πολύχρωμο να ταιριάζει με τον καιρό ο οποίος είναι ακόμα υπέροχος και να δώσουμε και μια ένταση στη μέρα που είναι κάπως. Και δεν θα το φοβηθούμε, αντιθέτως θα το τολμήσουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Και θα κάνουμε κι ένα σχέδιο ή θα τις ζητήσουμε ένα μικρό κρυσταλλάκι ή κάτι τέλος πάντων που θα σπάσει τη μονοτονία.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα σχέδια της Τετάρτης λοιπόν κι εσείς δεν έχετε παρά να δείξετε στην επαγγελματία. Και αφήστε την να βάλει και τη δική της πινελιά, δεν είναι κακό.

Κόκκινο με γαλάζιο: υπέροχος συνδυασμός και μέσα στη χαρά


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 28 Οκτ, 2018 στις 1:24 μμ PDT

Nude η βάση αλλά με ένα ένα κίτρινο φωτεινό σαν τον ήλιο


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 13 Σεπ, 2018 στις 2:17 μμ PDT

Λοξό french mani με μοβ λεπτομέρεια


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 22 Αύγ, 2018 στις 6:55 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως σας θυμίζει κάτι η συσκευασία του νέου αρώματος της KKW;

Τα μεταλλικά βερνίκια κάνουν δυναμική είσοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα