Το look της Emilia Clarke στην πρεμιέρα του Game of Thrones ήταν αντάξιο του εμβληματικού ρόλου της

Έρχεται. Τι ποιο; Το Game of Thrones. Ο ένατος και τελευταίος κύκλος της θρυλικής σειράς. Και η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε. Οι πρωταγωνίστριες Emilia Clarke, Sophie Turner και Maisie Williams περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και ήταν όλες τους υπέροχες.

Πραγματικά μαγευτική όμως ήταν η Emilia Clarke

χάρη στο look της που ήταν εμπνευσμένο από τον ρόλο της στη σειρά. Το dragon up do look που υιοθέτησε ήταν ότι ωραιότερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και εκείνο που αντικατόπτριζε το alter ego της που σημαίνει την Daenerys Targaryen, τη μητέρα των δράκων.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα βλέμματα και τα flash έπεσαν πάνω στη δημιουργία του οίκου Valentino που φορούσε εμείς θα σταθούμε στον κότσο της ο οποίος ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό, χαμηλό up do με χωρίστρα στη μέση.

Χάρη στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η προσωπική hairstylist της Clarke, Jenny Cho είδαμε το υπέροχο χτένισμα της. Ήταν κομψό και ιδιαίτερο όπως η ίδια η ηθοποιός αλλά και ο χαρακτήρας που υποδύεται.Μια ιδιαίτερη πλεξούδα ξεκινούσε από ψηλά και κατέληγε σε μια μικρή ¨ουρά” στη βάση των μαλλιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Cho (@jennychohair) στις 3 Απρ, 2019 στις 4:33 μμ PDT

Όσον αφορά στο μακιγιάζ η make up artit Kate Lee ακολούθησε το μεγαλύτερο trend της σεζόν που είναι η μονοχρωμία. Άπλωσε σε μάτια και ζυγωματικά μια κόκκινη σκιά που χάρισε στο βλέμμα μια απίστευτη ένταση και στα χείλη ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilia_Clarke ♡ (@emiliaclarke) στις 3 Απρ, 2019 στις 4:36 μμ PDT

Η Emilia Clarke είναι μία από τις πιο κομψές και κλασικά όμορφες stars αλλά κυρίως είναι beauty icon και πηγή έμπνευσης για όλες εμάς. Κάθε της εμφάνιση έχει μια μικρή (ή και μεγαλύτερη έκπληξη) αφού ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά πάντα υπάρχει μια πινελιά πολύ προσωπική.

Αυτό ακριβώς θα πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς για όλες μας ώστε κάθε εμφάνιση μας, ακόμη κι αν δεν είναι στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Game of Thrones, να συζητείται.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους, μια μάσκαρα που θα σας λύσει τα χέρια

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε απαλά, ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα