Το λεμονί είναι η πιο hot απόχρωση από την ημέρα της Στέψης του Βασιλιά και μετά…

Η μέρα της στέψης του Βασιλιά Καρόλου και οι εμφανίσεις των royals μας έπεισαν πως το λεμονί είναι η νέα hot απόχρωση της σεζόν. Η Pippa Middleton, η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η Finnegan Biden κέρδισαν τα βλέμματα πάνω τους με τις υπέροχες λεμονί δημιουργίες τους.

Η Pippa Middleton ξέρει πώς να κερδίζει τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια εμφανίστηκε στην τελετή στέψης με coat dress Claire Mischevani σε παλ λεμονί απόχρωση και ασορτί καπέλο.

H Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν μια από τις πιο κομψές παρουσίες στην στέψη με παλ λεμονί custom φόρεμα Tamara Ralph.

Η Finnegan Biden, η εγγονή του Προέδρου της Αμερικής, επέλεξε ένα παλ λεμονί φόρεμα Μarkarian και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με headpiece Gigi Burris.

Έλεν Βάγια εδώ!, Fashion Director του Faysbook.gr και δημιούργησα μια shopping list με όλα τα λεμονί ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη.

Shop the Gallery

Θέλεις να προσθέσεις μερικά νέα ρούχα και αξεσουάρ στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα που βασίζονται σε αυτή τη νέα hot απόχρωση; Εγώ σου προτείνω να επενδύσεις σε ένα από τα παρακάτω κομμάτια.

Μίνι φούστα Liu Jo // Φόρεμα Marks & Spencer
Φούτερ Calvin Klein jeans // Πλεκτό κορμάκι Zara
Crop top Zara // Μules Envie Shoes
Sneakers Chiara Ferragni // Tσάντα Valentino // Tσάντα H&M

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα