Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που στέκεται στο πλευρό του πιλότου

Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Ουκρανίας, ακτιβίστρια και δημοσιογράφος η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τ-live», η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η μόνη από τους έξι νέους μάρτυρες που πέρασε το κατώφλι της δικαστικής αίθουσας προκειμένου να καταθέσει υπέρ του πιλότου.

Η ίδια στέκεται από την αρχή στο πλευρό του και επιμένει στην άποψη ότι είναι αθώος, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

αποτελεί κατασκεύασμα των ΜΜΕ.

Η 34χρονη υποστήριζε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από αναρτήσεις της στους λογαριασμούς της στα social media σε μία από τις οποίες γράφει: «Πρώτον γιατί κανένας δεν αναρωτήθηκε ποτέ για το γεγονός ότι ο Μπάμπης δεν είχε γρατζουνιές στα χέρια του, αν σκότωσε τον σκύλο του όπως περιγράφηκε; Δεύτερον γιατί ακόμα πουθενά δεν βρέθηκε το DNA του Μπάμπη στο σώμα της Καρολάιν ή στον τόπο του εγκλήματος;».

Η ίδια φαίνεται πως καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, αφού δηλώνει ερευνήτρια – δημοσιογράφος, μοντέλο, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, πολιτική επιστήμονας αλλά και αεροσυνοδός. Παράλληλα, αναφέρει πως είναι κόρη μοντέλου, ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας.

Αν δει κανείς τις φωτογραφίες της, πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με πλούσια ξανθά μαλλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Σαλίπας: Ο «Γιαννάκης» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» πήρε πτυχίο – Φωτογραφίες

 Μαριάννα Λάτση – Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια εμφάνιση σε εκδήλωση στο Ζάππειο

 ZAF – «Πες»: Το πιο viral τραγούδι που «σαρώνει» στο TikTok!

Keywords
Τυχαία Θέματα