Χρήστος Ζαμπούνης: «Η κοκαΐνη είναι το πιο γλυκό και ύπουλο ναρκωτικό»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τη διετή χρήση ναρκωτικών που έκανε μέσα από το βιβλίο του, όταν έχασε την κόρη του.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, άρχισα τη συγγραφή του βιβλίου ”Ιστορίες ενός παιδήλικα”. Αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα, η ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και μετάνιωσα που τα εξέδωσα, γιατί αυτά ήταν για μένα, ήταν για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Και συνέχισε, λέγοντας

για ποιον λόγο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τα ναρκωτικά: «Για ποιον λόγο τώρα εγώ να καθίσω να γράψω ότι, όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών;

Μετά το έκανα συνειδητά, λέγοντας ότι έστω και ένας γονέας ή νεαρός χρήστης να διαβάσει ότι υπάρχει άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, που είναι τόσο γλυκό ναρκωτικό και ύπουλο, ίσως μπορεί να τη σταματήσει και κάποιος άλλος. Δεν έχω ανασφάλειες».

«Στα Πρόσωπα είχαν μία σελίδα που έλεγε για τα ναρκωτικά: Όλοι μου έλεγαν πόσο θα με ανεβάσει, κανένας δεν μου είπε πόσο θα με κατεβάσει. Δεν χτίζω καριέρα και εικόνα, δεν είχα φιλοδοξία να γίνω κάτι ή να κάνω κάτι. Δεν ξεκίνησα με σκέψεις καριέρας», σχολίασε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον ρώτησε πόσο καιρό έγραφε αυτό το βιβλίο, ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν σελίδες που δεν έχουν εκδοθεί: «Το έγραφα χρόνια αυτό το βιβλίο και πιστεύω ότι με έσωσε και ότι βοήθησε κόσμο. Είναι άλλες τόσες σελίδες που είναι σε θυρίδα που δεν έχουν δημοσιευτεί.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες αλλά δεν είναι σωστό να εκθέτουμε ανθρώπους. Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτούν ποτέ. Τα είχα γράψει γιατί είχα την εσωτερική ανάγκη να τα θυμηθώ και να τα εξηγήσω».

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Σαλίπας: Ο «Γιαννάκης» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» πήρε πτυχίο – Φωτογραφίες

 Μαριάννα Λάτση – Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια εμφάνιση σε εκδήλωση στο Ζάππειο

 ZAF – «Πες»: Το πιο viral τραγούδι που «σαρώνει» στο TikTok!

Keywords
Τυχαία Θέματα