Τάμτα: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή της – «Δεν την προβάλλω πολύ»

Σε event μόδας συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού μας» την Τάμτα, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν ανάμεσα σε άλλα και για την προσωπική ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια συμπορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Πάρη Κασιδόκωστα, ωστόσο φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ συχνάζει σε μέρη, όπου δεν υπάρχουν φωτογραφικοί φακοί. Οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους, βιώνοντας μια αρμονία και ισορροπία στο συναισθηματικό κομμάτι.

Στις δηλώσεις της, λοιπόν,

η Τάμτα εξομολογήθηκε πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, είναι σταθερή στους ανθρώπους που έχει επιλέξει να είναι κοντά της, ενώ τόνισε πως δεν επιθυμεί να προβάλει τη σχέση της.

«Στην προσωπική μου ζωή δε νομίζω να βλέπετε μεγάλο πειραματισμό. Είμαι πολύ καλά, συνεχίζω να είμαι καλά, αυτό. Δεν έχετε πολλές εικόνες από την προσωπική μου ζωή γιατί δεν την προβάλλω πολύ», σχολίασε η Τάμτα.

«Ο Πάρις είναι δίπλα μου και με υποστηρίζει ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Είμαι ευγνώμων που έχω στο πλευρό μου έναν ήρεμο άνθρωπο που μ’ αγαπάει και με στηρίζει. Θέλω να πιστεύω πως είμαι το ίδιο στήριγμα και για εκείνον», είχε δηλώσει η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που στέκεται στο πλευρό του πιλότου

 Μαρία Ψάλτη: Η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποχαιρετά τον θείο της, Γιάννη Ρώτα

 Θλίψη: Έλληνας ηθοποιός «έφυγε» αθόρυβα από τη ζωή στα 91 του

Keywords
Τυχαία Θέματα