Το holographic floating eyeliner της Millie Bobby Brown είναι βγαλμένο από τις πασαρέλες και πρέπει να το δείτε

Στις πασαρέλες είδαμε τα πιο εντυπωσιακά make up looks μερικά από τα οποία δεν είναι φορέσιμα αλλά είναι στ’ αλήθεια έργα τέχνης. Ναι, αρκετές φορές οι make up artists έχουν ερεθίσματα που γίνονται πηγή έμπνευσης με αποτέλεσμα στα παρασκήνια των shows να δημιουργούν ιδιαίτερα looks που λατρεύουμε με την πρώτη ματιά.

Τα περισσότερα δεν μπορούμε να τα υιοθετήσουμε ούτε καν στις βραδινές μας εξόδους. Οι celebrities όμως μπορούν. Στις απίστευτες εμφανίσεις τους σε πρεμιέρες ταινιών και events αφήνονται στα χέρια των προσωπικών τους make up artists που χαρίζουν στις φίλες-πελάτισσες τους  looks

που μας αφήνουν άφωνες.

Όπως εκείνο της Millie Bobby Brown στην τελευταία της εμφάνιση όπου η make up artist Kelsey Deenihan σχεδίασε το ωραιότερο holographic floating eyeliner. H Deenihan το αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φουτουριστικό, μεταμοντέρνο και σε έντονες αποχρώσεις, χάρισε στα μάτια της ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ταινίες και όχι για σκιές, που δημιουργούν το συγκεκριμένο εφέ στα μάτια. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε ματ αλλά με μια φυσική λάμψη, blush και κραγιόν σε ροδακινί τόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelsey Deenihan (@kdeenihan) στις 21 Οκτ, 2019 στις 5:59 μμ PDT

Η Brown ανήκει στην Generation Z, μην ξεχνάτε πως είναι μόλις 15 χρονών και μπορεί να υποστηρίξει τα πιο εξεζητημένα looks. Είναι η γενιά των social media, της υπερβολής που συνδυάζεται με την κομψότητα αλλά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Κεντρική photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μέλι: Δείτε τους πιο απίθανους τρόπους να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν λιγάκι αλλά μπορείτε να προετοιμαστείτε με τα πιο λαμπερά βερνίκια νυχιών ever

Keywords
Τυχαία Θέματα