Ετοιμάζεστε να φύγετε για τριήμερο; Δείτε τι πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας

Ναι σήμερα το βράδυ ξεκινά τριήμερο. Το πιθανότερο είναι να ετοιμάζεται μια μικρή βαλίτσα για να φύγετε. Είναι άλλωστε η πρώτη αργία μετά τις διακοπές και την περιμένατε με ανυπομονησία. Ο καιρός είναι τέλειος και αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τους περιπάτους σας στην εξοχή ή στην πόλη και το σίγουρο είναι πως θα περάσετε τέλεια.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα beauty

προϊόντα. Δεν γίνεται να μην περιποιηθείτε το δέρμα σας τρεις ολόκληρες μέρες κι επίσης ένα απαλό make up χρειάζεται. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε λίστα ούτε να ψάχνετε τελευταία στιγμή στο μπάνιο και στο νεσεσέρ που υπάρχει στην τσάντα σας ώστε να μαζέψετε τα απαραίτητα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ξεκινώντας από τον καθαρισμό του προσώπου θα επιλέξετε την πιο εύκολη λύση. Μαντηλάκια φυσικά που αφαιρούν όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ αλλά και τη λιπαρότητα ενώ παράλληλα αφήνουν ενυδατωμένη την επιδερμίδα.

Bioten Hyaluronic Cleansing Wipes: μαντηλάκια καθαρισμού με υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Στη συνέχεια πρέπει να έχετε μαζί σας μια κρέμα με χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα, να καλύψετε ατέλειες, να χαρίσετε λάμψη και να προστατεύσετε την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Shiseido BB Cream Soin Hydratant Parfait SPF 30

Μάσκαρα σε μικρή συσκευασία. Αν οι βλεφαρίδες σας έχουν τέλειες καμπύλες και έντονο χρώμα δεν χρειάζεται να απλώσετε άλλο προϊόν μακιγιάζ στα μάτια.

Too Faced Damn Girl Mascara Travel Size

Ένα προϊόν που μπορείτε να απλώσετε σε χείλη και ζυγωματικά χωρίς να χρειαστείτε πινέλο ή beauty blender. Είναι πρακτικό θα χαρίσει χρώμα και ζωντάνια σε όλο το πρόσωπο και φυσικά δροσιά αφού είναι σε κρεμώδη μορφή.

Milk Makeup Lip & Cheek

Όσο αφορά τα μαλλιά σας το dry shampoo θα σας σώσει αφού θα τα φρεσκάρει, θα σας βοηθήσει να τα φορμάρετε εύκολα και να τους χαρίσετε όγκο με μία κίνηση.

Klorane Dry Shampoo Travel Size

Κεντρική photo: Catwalking/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μέλι: Δείτε τους πιο απίθανους τρόπους να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Multi shade manicure: Δείτε πως θα διαλέξετε τα χρώματα για να δημιουργήσετε το πιο χαρούμενο look του Φθινοπώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα