Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας ενισχύεται ακολουθώντας δύο απλά βήματα

Λίγο πριν έρθει ο χειμώνας επιβάλλεται να ενισχύσετε την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας ώστε να την προετοιμάσετε. Θα πρέπει να κάνετε ένα “restart” στη ρουτίνα περιποίησης για να της χαρίσετε έξτρα λάμψη. Κι εμείς έχουμε την καλύτερη πρόταση όχι με ένα αλλά με δύο προϊόντα που συνδυάζονται.

Πρόκειται για ένα σύστημα ενυδάτωσης της Frezyderm σε 2 βήματα. Συνδυάζετε την ενυδατική κρέμα  με το κατάλληλο Cream Booster, για να ενισχύσετε τη δράση της και να αποκτήσετε

ένα ακόμα τελειότερο αποτέλεσμα βάσει των μοναδικών αναγκών της επιδερμίδας σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Moisturizing 24h Cream και Hyaluronic Acid Cream Booster: Αντιμετωπίζει τα σημάδια αφυδάτωσης και να χαρίζει ανανεωμένη όψη. Ο συνδυασμός συμβάλλει στη μείωση των πρώτων ρυτίδων, στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού και στη διατήρηση της πυκνότητας της επιδερμίδας.

Βήμα 1. Hyaluronic Acid Cream Booster: Εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την κρέμα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενισχύοντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο.

Βήμα 2. Moisturizing 24h Cream: Εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια για παρατεταμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας.

Moisturizing Plus Cream και Elastin Refill Cream Booster: Ο συνδυασμός προσφέρει σύσφιγξη, αναζωογόνηση και προστασία από το οξειδωτικό stress.

Βήμα 1. Elastin Refill Cream Booster: Εμπλουτίζει με ελαστίνη την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Χαρίζει λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και έντονη ενυδάτωση.

Βήμα 2. Moisturizing Plus Cream: Προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 ειδών υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει.

Moisturizing Rich Cream και Super Booster: Αντιγηραντική δράση  και ενυδάτωση. Συμβάλλει στην αναπλήρωση του κολλαγόνου, χαρίζει λάμψη και εξασφαλίζει χρωματική ομοιομορφία.

Βήμα 1. Super Booster: Εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ενυδάτωση, έχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και χαρίζει αναδόμηση.

Βήμα 2. Moisturizing Rich Cream: Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την ξηρή, αφυδατωμένη και ώριμη επιδερμίδα και θωρακίζει την υγρασία στο εσωτερικό της. Παράλληλα ενισχύει και βελτιώνει τη δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Multi shade manicure: Δείτε πως θα διαλέξετε τα χρώματα για να δημιουργήσετε το πιο χαρούμενο look του Φθινοπώρου

Ετοιμάζεστε να φύγετε για τριήμερο; Δείτε τι πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα