Το απόλυτο χρώμα που πρέπει να έχει φέτος το ρολόι σου είναι μόνο ΑΥΤΟ!

Υπάρχει ένα κόσμημα που αγαπάνε ιδιαίτερα τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Το ρολόι έχει αποκτήσει απίστευτη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα θεωρείται πλέον ένα κόσμημα που ανεβάζει σημαντικά το στιλ μιας γυναίκας ή ενός άντρα.

Τα top σχέδια του 2018!
Αναρωτιέσαι ποιο σχέδιο να επιλέξεις για να μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ; Σου έχουμε μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Τip #1. Διάλεξε τη σωστή απόχρωση…που είναι

το μπλε!
Αν ψάχνεις και εσύ ένα σχέδιο για να δώσεις περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις σου και να είσαι πάντα on time για τα επαγγελματικά και προσωπικά σου ραντεβού σου έχουμε τα πιο όμορφα ρολόγια από τη δανέζικη μάρκα ρολογιών BERING. Η απόχρωση που θα πρέπει να επιλέξεις φέτος είναι το μπλε, ένα χρώμα που από πολλούς θεωρείται το πιο royal χρώμα, ένα χρώμα που επιλέγουν γαλαζοαίματοι, celebrities, influencers, bloggers και γυναίκες με γούστο και στιλ. To μπλε φέτος κυριαρχεί παντού και ειδικά αυτή η απόχρωση του royal blue που θα βρεις και στα ρολόγια BERING.

Tip #2. Επέλεξε ένα πρωτότυπο σχέδιο!
Τα αστέρια της συλλογής είναι τα ρολόγια με το μοναδικό μπλε milanese μπρασελέ ή από κεραμικό υλικό ή από ανοξείδωτο ατσάλι σε απόχρωση ασημί ή ροζ χρυσού. Εμπνευσμένο από την αγνή ομορφιά της Αρκτικής, το μπλε χρώμα συνοδεύει τη BERING από τα πρώτα της βήματα, τόσο στην εταιρική της ταυτότητα όσο και στα προϊόντα που δημιουργεί. Στη BERING θα βρεις υπέροχα σχέδια που θα δώσουν λάμψη στις εμφανίσεις σου και δεν θα θες να τα αποχωριστείς ποτέ.

Tip #3. Πρόσθεσε λίγη λάμψη στο ρολόι σου με κρύσταλλα SWAROVSKI.
Τα λαμπερά ΣΤΟΙΧΕΙΑ SWAROVSKI χαρίζουν απαράμιλλη λάμψη στα ρολόγια, δίνοντάς τους έναν διαχρονικό αέρα glamour. Σε πολλά σχέδια της σειράς BERING Ocean Blue θα δεις κρύσταλλα SWAROVSKI που θα σε κάνουν να τα λατρέψεις ακόμα περισσότερο! Φυσικά η συλλογή περιλαμβάνει και πιο μίνιμαλ σχέδια για όλες εσάς που αγαπάτε το πιο απλό styling.

Η δανέζικη μάρκα ρολογιών BERING έχει γίνει διεθνώς γνωστή για το συναρπαστικό design, το ξεκάθαρο όραμα και τα μοναδικά κομμάτια της. Και τώρα το brand συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του.

Η υπέροχη συλλογή BERING Ocean Blue είναι εμπνευσμένη από το εντυπωσιακό παγωμένο αρκτικό τοπίο, το ψυχρό αρκτικό μπλε και το λαμπερό ασήμι. Η αρκτική αυτή ομορφιά εκφράζει με ιδανικό τρόπο τις αξίες του δανέζικου brand. Οι λάτρεις των πιο ψυχρών χρωμάτων και του σύγχρονου puristic στυλ θα λατρέψουν αυτά τα ρολόγια. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο ψυχρής σκανδιναβικής ομορφιάς και αφεθείτε να απολαύσετε τα μοναδικά ρολόγια της BERING με εγγύηση τριών (3) ετών.

Τα ρολόγια Bering διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade. Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: Shop&Trade: 210-3408400, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα