Που χάθηκε ο Παναγιώτης Ψάλτης
❱❱ Η ροκ εφηβεία, το πέρασμα από το «Fame Story 3» και το κομμάτι «Μακεδονία» που γνωρίζει σουξέ ❱❱ Είναι παντρεμένος από το 2004 και έχει αποκτήσει δύοπαιδιά με τη «σαν μοντέλο» σύζυγό του Μαρινέλα
Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή
Ο Παναγιώτης Ψάλτης, όμως, είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005-, όταν πήρε μέρος στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.
Την αναγνωρισιμότητα και την καταξίωση που επιδίωξε μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show τις έφερε ο «Αγγελός» του λίγα χρόνια μετά! Ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος που ο Παναγιώτης ήταν στα μουσικά πράγματα, αλλά έκτοτε το όνομά του σταμάτησε να ακούγεται...
Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει σήμερα ο τραγουδιστής στην «Espresso», όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο έγραψε μαζί με τον φίλο του, στιχουργό και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Music Group Πέτρο Χρυσοχοΐδη.
Πρόκειται για μια πατριωτική ωδή στο μακεδονικό ζήτημα, που έχει καταφέρει να συγκινήσει πολύ κόσμο και οι δημιουργοί του προβλέπουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ως Μακεδόνες η ψυχή τους μίλησε για όλο αυτό που συνέβη με την ονομασία των Σκοπίων και το συλλαλητήριο, όπως υποστηρίζουν.
Επίσης, ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.
Flashback
«Ξεκίνησα στη ροκ σκηνή όταν ήμουν ακόμη έφηβος ερασιτεχνικά. Είχε πεθάνει ένας φίλος μου κι ανέβηκα ένα βράδυ στη σκηνή να πω ένα τραγούδι στη μνήμη του. Ετσι άρχισα να τραγουδάω» αναφέρει ο δημιουργός, κάνοντας flashback στο ξεκίνημά του στον χώρο. «Είχα λαϊκή χροιά όμως κι έτσι με κατηύθυναν σε αυτό το είδος. Οταν μπήκα στο “Fame Story”, τραγουδούσα ήδη επαγγελματικά. Ημουν 28 χρόνων τότε» μας λέει.
Οσον αφορά το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή, ο καλλιτέχνης δηλώνει υπερήφανος κι ευγνώμων, αλλά επισημαίνει και τις λάθος επιλογές που έκανε: «Οταν έχεις την τύχη να γράψεις ένα τραγούδι το οποίο 13 χρόνια μετά ακούγεται και είναι διαχρονικό, δεν μπορεί παρά να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο, έκανα ένα λάθος με το “Αγγελέ μου”. Εβαλα την υπογραφή μου να συνεργαστώ με ένα λάθος άτομο. Με κάποιον που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την επιτυχία του κομματιού. Ως εκ τούτου αρνήθηκα ερήμην μου -μέσω αυτού- πολλές προτάσεις για δουλειά και συνεργασίες που ήρθαν τότε. Αλλά δεν πειράζει. Εχω μάθει να παίρνω την ευθύνη και των λαθών μου και να στηρίζω και τις λάθος μου επιλογές» τονίζει.
Προτάσεις
Οσο για τα χρόνια που ακολούθησαν και δεν ήταν πια φίρμα, ο Παναγιώτης εξηγεί στην «Espresso» ότι ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με το τραγούδι ή να κυνηγά ακόμα μία επιτυχία, απλώς δεν συντέλεσαν σε αυτό οι συνθήκες: «Δεν αρνήθηκα ποτέ δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα. Τραγουδούσα, όμως, σε κέντρα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Μία σεζόν τραγούδησα και με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τα τελευταία χρόνια έχω φτιάξει ένα γκρουπ μουσικό και μαζί με τα παιδιά κάνουμε έξτρα σε clubs σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ετσι είναι καλύτερα, μου αρέσει και το προτιμώ» μας λέει και συμπληρώνει: «Εχω βγάλει και νέο τραγούδι με τίτλο “Αντε γεια και στη μαμά σου”, που ακούγεται πολύ».
Ο καλλιτέχνης δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και για το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο συγκέντρωσε μόλις σε μία εβδομάδα πάνω από 1.000.000 προβολές με την ηχογράφηση που ανέβηκε στο facebook: «Με τον Πέτρο Χρυσοχοΐδη το γράψαμε σε δύο μέρες και κάναμε μία ηχογράφηση. Δεν περιμέναμε τέτοια απήχηση! Το έχει αγκαλιάσει πολύ ο κόσμος».
Εκεί, όμως, που ο Παναγιώτης Ψάλτης γνωρίζει τεράστια επιτυχία είναι στην προσωπική του ζωή!
«Είμαι παντρεμένος από το 2004 με τη Μαρινέλα Ρακολάρη Ψάλτη και έχω δύο παιδιά. Μία κόρη 12 χρόνων και έναν γιο 9. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από παιδιά. Είναι υπέροχη! Με στηρίζει στα καλά και στα δύσκολα, είναι πολύ καλό παιδί και όμορφη σαν μοντέλο».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Η Σοφία Τσίπα παντρεύτηκε -Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φόρεσε νυφικό, sneakers και ένα λαμπερό χαμόγελο
- Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης παντρεύτηκε θαυμάστριά του!
- Πένθος για τη Μαρέβα Μητσοτάκη: Το δικό της αντίο και φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια
- Που χάθηκε ο Παναγιώτης Ψάλτης
- Ελένη Ράντου στο Πρω1νό: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε και πόσα θα χάσει ακόμη!
- Τα παζάρια της Βανδή!
- Γήρανση εγκεφάλου: Με ποιες τροφές θα την καθυστερήσετε
- Το βασιλικό ζεύγος της Δανίας έλαμψε σε τελετή για τα εγκαίνια της Βουλής -Έφτασε με χρυσή άμαξα
- Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε για πρώτη φορά γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση για το «My Style Rocks»!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Τελευταία Νέα Espresso
- Που χάθηκε ο Παναγιώτης Ψάλτης
- Το προσκλητήριο για το τρίτο στεφάνι του Δασκαλάκη
- Τα παζάρια της Βανδή!
- Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου
- Γιαπωνέζος κροίσος ο πρώτος τουρίστας του Διαστήματος
- H κολυμπήθρα «έσβησε» τη βεντέτα
- Τσάκωσαν τον Αλβανό της σπείρας που «έγδυνε» celebrities
- Μία σου και Μία μου!
- O Δαλάι Λάμα ευλόγησε τη φαμίλια του Γκιρ!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Μελίνα Ασλανίδου: Αναβάλλεται η συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά – Τι συνέβη;
- Γήρανση εγκεφάλου: Με ποιες τροφές θα την καθυστερήσετε
- Η μπηχτή της μπηχτής στο Πρωινό:«Έχει παράπονο από τον Ουγγαρέζο ο Σεφερλής; Μάλωσες και με αυτόν;»
- 3 Tips για τη περιποίηση ενός άνδρα
- Eksodos: Η Άννα Βίσση ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη!
- Βασίλης Καλλίδης: Γιουβαρλάκια κοκκινιστά και αυγολέμονο
- Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Μιλάει για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί «Με θεωρούσαν τρελή»
- Δωρεάν wi-fi, οικονομικοί λαμπτήρες φωτισμού και άλλες πιλοτικές εφαρμογές στον Δήμο Πειραιά
- Το πιο συγκινητικό video της ημέρας έχει πρωταγωνιστές τα δύο πιο γλυκά παιδάκια του κόσμου
- Καλομοίρα: Δείτε τι φοράει ο γιος της - Μας έφτιαξε τη μέρα



