Το animal print στο μανικιούρ είναι το hot trend της σεζόν

To animal print θεωρείται πλέον κλασικό. Εντάξει δεν θα έχουμε total look γιατί είναι υπερβολικό και λιγάκι (τόσο δα) κακόγουστο. Αλλά μια λεπτομέρεια όπως είναι το μανικιούρ επιβάλλεται και ειδικά φέτος που είναι μεγάλο trend.

Οι επιλογές είναι πολλές αφού δεν μιλάμε μόνο για το καθιερωμένο καφέ animal print. Μπορούμε να ζητήσουμε από τη μανικιουρίστ μας να επιλέξει μια απόχρωση που ταιριάζει στο δικό μας δέρμα και να δημιουργήσει. Όπως είναι το μπλε για παράδειγμα ή το κίτρινο αν είστε πολύ τολμηρή. Ή επίσης μια καλή ιδέα είναι να υπάρχει μια διακρτική πινελιά glitter. Κάτι τέλος πάντων,δεν θα της πάρουμε και τη δουλειά της κοπέλας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι influecers αυτού του πλανήτη αγαπάνε πολύ το animal print manicure, και για να το υιοθετούν εκείνες κάτι παραπάνω ξέρουν. Εμείς τις αγαπάμε και τις ακολουθούμε κατά πόδας και χείρας επίσης!

Στο Hollywood μάλιστα υπάρχουν nail artists που ειδικεύονται πάνω σε αυτό μόνο και παραδίδουν και σεμινάρια, γιατί το animal print δεν είναι εύκολη ιστορία. Θέλει σταθερό χέρι, πολύ πρακτική και ταλέντο. Αλλά είμαστε σίγουρες ότι υπάρχουν πολύ καλές και εδώ που μπορούν να το δημιουργήσουν χωρίς να μας απογοητεύσουν.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα κι εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε και να δείξετε στην nail artist αυτό που θέλετε να σας σχεδιάσει.

Το κλασικό το nude-καφέ-μαύρο

Και με μοβ λεπτομέρεια και με glitter και απ’ όλα έχει το συγκεκριμένο

Χαρούμενο και φωτεινό σε γαλαζιοπράσινη βάση και το λεοπάρ μαύρο-ροζ

Και λεοπάρ και ζέβρα και στρασάκια και ότι μπορεί να φανταστεί του nail artist το μυαλό

Μισό λιλά, μισό τιρκουάζ το νύχι και ροζ-μαύρο το λεοπάρ

Multi color ή αλλιώς όταν η μανικιουρίστ έχει κέφια και χρόνο. Όλες οι αποχρώσεις και ροζ και μοβ και γκρι και πορτοκαλί και λευκή βάση, γιατί διαφορετικά δεν θα υπήρχε και το κοντράστ βέβαια

Και κάτι πιο διακριτικό. Το animal print σε ένα μόνο νύχι

Διαβάστε ακόμη:

Η Rooney Mara απακαλύπτει με όλες τις λεπτομέρεις τη ρουτίνα ομορφιάς της

Το μπλε του κοβαλτίου θα τονίσει το βλέμμα αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα