Τα αγαπημένα τζιν jacket της Chiara Ferragni: Δες ποια προτιμάει αυτή τη σεζόν!

H Chiara Ferragni, η αγαπημένη μας fashion blogger με τους 15 εκατομμύρια followers στο instagram και τα αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, είναι μια γυναίκα με πολύ γούστο και στιλ. Η ίδια λατρεύει να πειραματίζεται με το στιλ της και της αρέσει να δοκιμάζει διάφορες τάσεις στην καθημερινότητά της.

Η Chiara έχει μια αδυναμία στα casual jackets και σπάνια

θα τη δεις με κλασικά παλτό και blazers. Το τζιν jacket είναι ένα από τα αγαπημένα της και το επιλέγει πολύ συχνά στις καθημερινές εμφανίσεις της. Δες ποια τζιν προτιμάει φέτος.

#Το σκουρόχρωμο μπλε τζιν είναι φέτος ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

#Το ξεβαμμένο μπλε είναι το χρώμα που θα φορεθεί περισσότερο την ερχόμενη άνοιξη.

#To crop denim jacket της Chiara θα σε βολέψει πολύ τόσο το φθινόπωρο όσο και την άνοιξη. Η blue black απόχρωση είναι μια φανταστική επιλογή αν έχεις πολλά μαύρα και μπλε παντελόνια και θες κάτι που να συνδυάζεται και με τα δύο.

#Τα λεπτά τζιν μπουφάν που μοιάζουν λίγο και με πουκάμισα είναι επίσης μια αγαπημένη επιλογή της Chiara (αλλά και δική μας).

#Τα oversized denim jackets θα φορεθούν φέτος πολύ και είναι ένα jacket που θα φορέσεις ξανά και ξανά τόσο στις πρωινές σου βόλτες όσο και στις βραδινές σου εξόδους.

Διαβάστε ακόμα: Οι 14 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί σε event του αμερικάνικου περιοδικού ELLE

Keywords
Τυχαία Θέματα